default-image

Κλείνουν τα πρώτα ματς με το ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ

Ποδόσφαιρο
Κλείνουν τα πρώτα ματς με το ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώνονται σήμερα τα πρώτα παιχνίδια των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, με το παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες» στις 19:30 ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και την ΑΕΛ, να κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Στις χθεσινές αναμετρήσεις, Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα λύσουν τις διαφορές τους στο ΟΑΚΑ, έπειτα από το 0-0 του πρώτου παιχνιδιού, ενώ ο ΠΑΟΚ με τα τέρματα του Πέλκα και του Σάκχοφ κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 του σκληροτράχηλου Ατρομήτου στην Τούμπα και να πάρει προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού. Τέλος, ο Πανιώνιος έκανε βήμα πρόκρισης, καθώς επικράτησε με 1-0 της Λαμίας στη Νέα Σμύρνη.

Αναφορικά με την αναμέτρηση στα Ιωάννινα, ο τεχνικός του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, θα έχει στη διάθεσή του τον νεοαποκτηθέντα Μίτε Τσικάρσκι και η αποστολή απαρτίζεται από τους: Γιαννίκογλου, Περιστερίδης, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Ντόλοβατς, Αποστολόπουλος, Μπουκουβάλας, Τσικάρσκι, Βιδάλ, Καρανίκας, Μανθάτης, Μιχαήλ, Χαλκιαδάκης, Μπετρά, Μπέριος, Κόντε, Γιάκος, Γαρουφαλιάς, Ζαχαρός. 

Ο έμπειρος τεχνικός δε θα είχε στη διάθεσή του τον Σολτάνι, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, και τον Λίλα, που υπέστη τράβηγμα στους προσαγωγούς, με τον ΠΑΣ να θέλει τη νίκη με καθαρό σκορ προκειμένου να πάρει προβάδισμα ενόψει και του επαναληπτικού στη Λάρισα.

Από την άλλη πλευρά η ΑΕΛ θα παραταχθεί απέναντι στον ΠΑΣ χωρίς τον τραυματία Μίλος Ντέλετιτς, αλλά με τα νέα αποκτήματα, τους Αλέξάνταρ Γκόικοβιτς και τον 18χρονο επιθετικό Παρασκευά Λυκούργο.

Η αποστολή που επέλεξε ο Ηλίας Φυντάνης απαρτίζεται από τους: Μπόζοβιτς, Σαφαρίκας, Ζίζιτς, Χούμπτεφ, Γκόικοβιτς, Γιοβάνοβιτς, Γουάλας, Γκόλιας, Ρέτζας, Λυκούργος, Φατιόν, Λαγός, Μασούρας, Λεοζίνιο, Μιλιοσάβλεβιτς, Αγκάνοβιτς, Μλαντόνεβιτς, Κριζμάν, Ναζλίδης, Περόνε. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα:

Πανιώνιος - Λαμία      1-0

Ολυμπιακός - ΑΕΚ      0-0

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος      2-0

ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ (19:30, cosmotesport 1): Κομίνης (Θεσπρωτίας) , Σίπκας (Πέλλας), Καμπούρης (Εύβοιας).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News