Zητά διαγραφή του βοηθού της Τούμπας ο Ατρόμητος

Ποδόσφαιρο
Zητά διαγραφή του βοηθού της Τούμπας ο Ατρόμητος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο ίδιο έργο θεατές! Αυτό λένε στον Ατρόμητο, από την εξέλιξη ακόμα του ματς με τον ΠΑΟΚ με τις διαμαρτυρίες τους να κορυφώνονται μετά τη λήξη του πρώτου προημιτελικού κόντρα στους Θεσσαλονικείς. 

 

Αιτία είναι φυσικά η λανθασμένη μη υπόδειξη του α’ βοηθού του αγώνα, Κούλα Χασάν, που αποφάσισε να «κλείσει τα μάτια» και να μην σηκώσει τη σημαία στη φάση με την οποία ο ΠΑΟΚ ανοίγει το σκορ με τον Πέλκα. 

Στον Ατρόμητο είναι έξαλλοι για μια ακόμα εχθρική διαιτησία που αντιμετώπισαν, φέρνοντας τα παραδείγματα των Πάτρα (επόπτης του εκτός έδρας αγώνας με την ΑΕΛ), Παπαπέτρου (διαιτητής στο ματς της Τούμπας για το πρωτάθλημα) και Αρετόπουλου (εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό), οι οποίοι μάλιστα είχαν μπει στο «ψυγείο» για τις λανθασμένες αποφάσεις τους. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτή τη φορά στο Περιστέρι είναι αποφασισμένοι να τραβήξουν το θέμα, ζητώντας την διαγραφή του Κούλα Χασάν από τους πίνακες, θεωρώντας πως πλέον είναι ένα πρόσωπο που απέδειξε ότι δεν γίνεται να είναι σε αγώνες επιπέδου Super League και δεν μπορεί να βρίσκεται στην επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου, που κάνει λόγο για «εξυγίανση». 

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι ο Ατρόμητος έχει εκφράσει και επίσημα τα παράπονά του στον αρχιδιαιτητή, Βίτορ Μέλο Περέιρα για τις φετινές διαιτησίες που έχει αντιμετωπίσει, χωρίς πάντως να φανεί κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα. 

Πηγή: www.sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News