default-image

Aποκλεισμός-σοκ για Ρεάλ ... από τον Σιόβα!

Ποδόσφαιρο
Aποκλεισμός-σοκ για Ρεάλ ... από τον Σιόβα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα πάνε στραβά για την Ρεάλ Μαδρίτης στις εγχώριες διοργανώσεις, αφού μετά την απώλεια του πρωταθλήματος, πλέον έμεινε και εκτός Κυπέλλου!

Η Ρεάλ αποκλείστηκε από το Copa Del Rey γνωρίζοντας αποκλεισμό-σοκ μέσα στο σπίτι της, με την Λεγανές του Δημήτρη Σιόβα να την κερδίζει με 1-2 στη ρεβάνς που έγινε το βράδυ της Τετάρτης, ανατρέποντας τη νίκη με 0-1 της ομάδας του Ζιντάν στο πρώτο παιχνίδι. Έτσι η Λεγανές πήρε μια επική πρόκριση στα ημιτελικά!

Για ακόμη ένα παιχνίδι η Ρεάλ είχε πολύ κακό πρόσωπο. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 31ο λεπτό με εξαιρετικό σουτ του Εράσο και κατάφεραν να μπουν με το προβάδισμα στα αποδυτήρια. 

 

Οι «μερένχες» κατάφεραν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης με την σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Μπενζεμά νίκησε τον Σαμπανιέ (47’). Το νερό όμως δεν μπήκε στο αυλάκι. Η Λεγανές κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα με κεφαλιά του Γκάμπριελ ύστερα από κόρνερ και έβαλε φωτιά στην πρόκριση. Η Ρεάλ πίεσε στο φινάλε όμως ο γκολκίπερ της Λεγανές ήταν σε ετοιμότητα στις προσπάθειες των Μπενζεμά και Ράμος και οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν μέσα στο «Μπερναμπέου» μια ιστορική πρόκριση. 

 

Για 58 λεπτά αγωνίστηκε ο Δημήτρης Σιόβας, ο οποίος είχε καλή παρουσία. Ο Έλληνας στόπερ αντικαταστάθηκε από τον Μαντοβάνι λόγω προβλήματος τραυματισμού. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News