Ήθελε ισοπαλία με περισσότερα γκολ ο Χιμένεθ

Ποδόσφαιρο
Ήθελε ισοπαλία με περισσότερα γκολ ο Χιμένεθ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισόπαλη χωρίς τέρματα έμεινε η πρώτη αναμέτρηση Ολυμπιακού και ΑΕΚ και οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στον επαναληπτικό της 7ης Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ.

Πάντως μετά το παιχνίδι ο Μανόλο Χιμένεθ  εξέφρασε την ικανοποίηση του για την προσπάθεια των παικτών του, τονίζοντας ωστόσο ότι θα προτιμούσε ισοπαλία με περισσότερα γκολ.

"Δουλέψαμε καλά απέναντι σε μία ομάδα που τα έδωσε όλα. Κι εμείς τα δώσαμε όλα. Θα προτιμούσα, θα μου άρεσε αν θέλετε να υπήρχε μία ισοπαλία με περισσότερα γκολ. Νομίζω ότι πήγαμε καλά", είπε μετά το ματς ο Ισπανός τεχνικός και συμπλήρωσε:

«Αν αφαιρέσουμε τα πρώτα δέκα λεπτά νομίζω ότι ο Ολυμπιακός δεν πλησίασε πολύ. Η πρόκριση θα ήταν δύσκολη, ήταν... 0-0 και συνεχίζει να είναι 0-0. Απομένουν 90 λεπτά, το σκορ είναι 0-0, ανάμεσα σε δύο ομάδες που, όπως έχω πει και πριν από το παιχνίδι, θα μπορούσαν να είναι και οι δύο στον τελικό».

Για το αν είδε αρνητικά στην ομάδα του: «Φυσικά και υπάρχουν αρνητικά. Για παράδειγμα στα πρώτα δέκα ο Ολυμπιακός μας δημιούργησε δύο ευκαιρίες από στημένα, αλλά ο Μπάρκας αντέδρασε πολύ καλά. Και μετά εμείς επίσης πιέσαμε τον Ολυμπιακό, δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες μας αλλά δεν είχαμε την ευτυχή κατάληξη να σκοράρουμε».

Φωτογραφία: INTIME

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News