Κάνει ποδαρικό στο ΣΕΦ την Παρασκευή η Ειρήνη Βασιλείου

Σπορ
Κάνει ποδαρικό στο ΣΕΦ την Παρασκευή η Ειρήνη Βασιλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα παίρνει σήμερα η Ειρήνη Βασιλείου, η οποία τις τελευταίες εβδομάδες έκανε την προετοιμασία της στην Πρετόρια της Νότιας Αφρικής με τη βοήθεια της Περιφέρειας Κρήτης.

Η Ηρακλειώτισσα πρωταθλήτρια είχε την ευκαιρία να συνεχίσει χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της σ' ένα ζεστό και φιλόξενο μέρος, αποφεύγοντας τα... κατατόπια του Παγκρήτιου Σταδίου, που τον τελευταίο καιρό είναι λίγο... αφιλόξενο για τους αθλητές του στίβου.

Από φέτος, όσο ο χλοοτάπητας ήταν ανοικτός, χρησιμοποιούταν το απόγευμα από τις ακαδημίες ποδοσφαίρου, με αποτέλεσμα να δίνεται στους αθλητές του στίβου ένα μικρό κομμάτι και υπό το φόβο να φύγει κάποια μπάλα προς το μέρος όσων έτρεχαν. Πριν από ένα μήνα ο χλοοτάπητας έκλεισε λόγω σποράς, και τώρα ήρθε το σκέπαστρο να... αποτελειώσει την προετοιμασία των αθλητών, καθώς ναι μεν υπάρχει το βοηθητικό, όμως, όταν φυσά, είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει προπόνηση σωστά.

Η Ειρήνη Βασιλείου, επιστρέφοντας στην Ελλάδα, θα δώσει και τον πρώτο της αγώνα, καθώς την προσεχή Παρασκευή θα αγωνιστεί στην ημερίδα που διεξάγεται στο ΣΕΦ. Ουσιαστικά θα είναι μια πολύ καλή προπόνηση ενόψει του Πανελλήνιου κλειστού στίβου. Η Άννα Βασιλείου παραμένει στην Αφρική μαζί με τον Λυκούργο Τσάκωνα. Η επιστροφή τους έχει προγραμματιστεί για τις 29 Ιανουαρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News