Ο Γάλλος Στεφάν Λεμεταγιέρ στον Ερμή Ζωνιανών

Ποδόσφαιρο
Ο Γάλλος Στεφάν Λεμεταγιέρ στον Ερμή Ζωνιανών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Ερμή Ζωνιανών είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν την παραμονή τους και προχώρησαν σε νέα μεταγραφική βόμβα από το εξωτερικό!

Μετά τον Ιβοριανό Ζαν Μπατίστ Ακαζού, στη διάθεση του Δημήτρη Βολονάκη θα βρίσκεται και ο Γάλλος επιθετικός Στεφάν Λεμεταγιέρ! Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίστηκε για επτά χρόνια στις ομάδες υποδομής της Παρί Σεν Ζερμέν, έχει ήδη ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Ερμή, έχοντας συμφωνήσει να αγωνιστεί με τη φανέλα της ομάδας στο υπόλοιπο της σεζόν.

Ο υψηλόσωμος (1,85μ.) Λεμεταγιέρ αγωνίζεται τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και ως εξτρέμ ενώ τον συνοδεύει ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό σε Γαλλία και Αγγλία! Το 2012-13 στην Ρεντ Σταρ στην Β' Γαλλίας είχε 19 συμμετοχές και οκτώ γκολ ενώ το 2013-14 πήγε στην Αγγλία, παίζοντας στην Β' Κατηγορία και αγωνιζόμενος με Μπράιτον και Κρόουλι είχε συνολικά 19 γκολ σε 17 συμμετοχές! Τα επόμενα χρόνια επέστρεψε στην Γαλλία παίζοντας στην Γ' Κατηγορία, στις ομάδες Senart-Moissy και Drancy.

Τα δύο νέα αποκτήματα του Ερμή είναι σίγουρο ότι αλλάζουν το επίπεδο της ομάδας ενώ αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους το Σάββατο, στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕ Μυλοποτάμου στα Λιβάδια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News