"Συσπείρωση των μετόχων και στήριξη στην ομάδα"

Ποδόσφαιρο
"Συσπείρωση των μετόχων και στήριξη στην ομάδα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Για συσπείρωση των μετόχων και στήριξη στην ομάδα" κάνει λόγο η ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, μετά τη χθεσινή συνάντηση. Στόχος; Η άνοδος στη Super League!

Αναλυτικά η ανακοίνωση-ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει:

"Οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα στηρίξουν σε όλα τα επίπεδα την προσπάθεια της ομάδας, οικονομικά και ηθικά, προκειμένου, να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες και η ομάδα να μπορέσει να συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία της.

Η συσπείρωση των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 που διαπιστώθηκε στην συνάντηση που είχαν την Τρίτη (23/1) το βράδυ, ήταν πραγματικά μεγάλη και έδειξε τη διάθεση τους, το πλάνο για να διεκδικήσει ο ΟΦΗ την άνοδο, να συνεχιστεί και μάλιστα δυναμικά.

Η εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα, η ψυχή , το πάθος και η ενότητα που αναδεικνύεται μέσα από την προσπάθεια της τεχνικής ηγεσίας, των παικτών και του κόσμου, είναι στοιχεία που έχουν συγκινήσει τους μετόχους, οι οποίοι στη συνάντηση ανέφεραν ότι δεν θα εγκαταλείψουν αυτήν την προσπάθεια που γίνεται και η οποία τους εκφράζει στο έπακρο!

Παράλληλα, οι μέτοχοι, έδωσαν συγχαρητήρια στην Διοικούσα Επιτροπή, που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας και έχει κάνει μια μεγάλη προσπάθεια το τελευταίο διάστημα.

Υπάρχει εμπιστοσύνη στο έργο της και θα στηριχθεί με κάθε τρόπο οικονομικά, η προσπάθεια που κάνει.

Η Διοικούσα Επιτροπή , μετά από απόφαση των μετόχων, θα στηριχθεί και με κάποιους παλιούς παράγοντες της ομάδας, οι οποίοι εκτός από την οικονομική τους συμμετοχή στο εγχείρημα, θα τη βοηθήσουν με την εμπειρία τους, σε κρίσιμες αποφάσεις, στο επόμενο διάστημα.

Αμέσως μετά τη συνάντηση τους, οι μέτοχοι είχαν συνάντηση με τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο, τον οποίο διαβεβαίωσαν ότι θα στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας και το μήνυμα αυτό, θα πρέπει να περάσει και στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Τέλος, σε ότι αφορά, το φημολογούμενο ενδιαφέρον επενδυτή από το εξωτερικό για τον ΟΦΗ, θα πρέπει να σημειωθεί ότι κάποιες συζητήσεις, δεν στοιχειοθετούν πρόταση.

Αν υπάρξει επίσημη πρόταση, από όπου και αν προέρχεται,  θα εξεταστεί με τη σοβαρότητα που αρμόζει στον ΟΦΗ."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News