Πρόωρος τελικός για Ολυμπιακό και ΑΕΚ στο Κύπελλο

Ποδόσφαιρο
Πρόωρος τελικός για Ολυμπιακό και ΑΕΚ στο Κύπελλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

To παιχνίδι Ολυμπιακός-ΑΕΚ (19:30) επικεντρώνει τα βλέμματα από τις πρώτες συναντήσεις των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς και οι δύο ομάδες έχουν υψηλούς στόχος και στον συγκεκριμένο θεσμό!

Οι «ερυθρόλευκοι» με τον κόσμο στο πλευρό τους θέλουν να αξιοποιήσουν τον παράγοντα έδρα και να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους δίνει το προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού. Και η Ένωση όμως, γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης, θέλει ένα αποτέλεσμα που θα αφήνει ανοιχτή την πρόκριση στους «4» του κυπέλλου.

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός έχεις τις γνωστές απουσίες των Οτζίτζα και Ομάρ. Την αποστολή του Όσκαρ Γκαρθία αποτελούν οι: Ανδρούτσος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Χατζισαφί, Ίβουσιτς, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μιραλάς, Νικολάου, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης, Βρουσάι.

Από την άλλη, με την καλύτερη δυνατή σύνθεση (πέρα από το γνωστό πρόβλημα του Τσόσιτς) θα κατέβει η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.  Σε αυτή λοιπόν επιστρέφει ο Αντρέ Σιμόες (που θεωρείται βέβαιο ότι θα ξεκινήσει έπειτα από καιρό και στην ενδεκάδα), ενώ εκτός τέθηκε ο Γιώργος Γιακουμάκης.  

Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Μανόλο Χιμένεθ για την αναμέτρηση του «Καραϊσκάκη» είναι οι εξής: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Μπακασέτας, Κονέ, Μασούντ, Γαλανόπουλος, Μοράν, Γιούσης, Λιβάια, Αραούχο.

Σε ότι αφορά τις άλλες αναμετρήσεις, ντεμπούτο σε αποστολή του ΠΑΟΚ θα κάνει ο  νεοαποκτηθέντας Μαουρίσιο, την ώρα που έμειναν εκτός οι Μπίσεσβαρ (τραυματίας) και Μαουρίσιο. Ο Ατρόμητος από την άλλη, θα παραταχθεί στην Τούμπα χωρίς τους τρεις   δανεικούς από το «δικέφαλο» Ουάρντα, Χατζιησαϊα, Γιαννούλη, τον τερματοφύλακα Γιαννιώτη και τον τραυματία Μανούσο.

Ο Πανιώνιος που υποδέχεται τη Λαμία, στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία , δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα ενώ ο Μπάμπης Τεννές από την άλλη δεν θα έχει στη διάθεση του τους Βουό και Αναστασόπουλο.

To πρόγραμμα:

Αναλυτικά το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας έχει ως εξής:

Σήμερα

Πανιώνιος-Λαμία (17:15, cosmotesport 3): Θάνος (Γρεβενών) , Καρσιώτης (Κορινθίας) , Κωνστάντιος (Εύβοιας).

Ολυμπιακός-ΑΕΚ (19:30, cosmotesport 1) : Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Δημητριάδης (Μακεδονίας) , Ευθυμιάδης (Πιερίας).

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος (21:45, cosmotesport 3) : Τζήλος (Λάρισας) , Κούλα (Ξάνθης) , Μπαλτάς (Αχαΐας) , Τζοβάρας (Φθιώτιδας).

Αύριο

ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ (19:30, cosmotesport 1): Κομίνης (Θεσπρωτίας) , Σίπκας (Πέλλας) , Καμπούρης (Εύβοιας).

Υπενθυμίζουμε ότι οι επαναληπτικοί θα γίνουν:

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου: (17:15) Λάρισα-ΠΑΣ Γιάννινα , (19:30) ΑΕΚ-Ολυμπιακός , (21:45) Λαμία-Πανιώνιος .

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου : (19:30) Ατρόμητος-ΠΑΟΚ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News