Στην τελική ευθεία ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο για την πρεμιέρα

Μπάσκετ
Στην τελική ευθεία ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο για την πρεμιέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντίστροφα μετρά ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο για την έναρξη του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο καθώς η πρεμιέρα ορίστηκε το διήμερο 17-18 Φεβρουαρίου. Μετά από αρκετές αναβολές, η ΟΣΕΚΑ αποφάσισε την έναρξη του πρωταθλήματος το δεύτερο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου και πλέον παίκτες και σύλλογοι έχουν μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους.

Την Κρήτη θα εκπροσωπήσουν ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο και οι Αετοί Κρήτης, με τις δύο ομάδες να ευελπιστούν σε μία καλή αγωνιστικά χρονιά. Μάλιστα την περασμένη Κυριακή συναντήθηκαν σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στα Χανιά, με την ηρακλειώτικη ομάδα να επικρατεί με 32-25. Οι δύο προπονητές μοίρασαν το χρόνο συμμετοχής με στόχο να διατηρήσουν όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους, ενώ ντεμπούτο με τη φανέλα του ΑΣΚΑ Ηράκλειο έκαναν και δύο νέα παιδιά, ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Φίλιππος Παπαδάκης.

Η κλήρωση του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, στα γραφεία της Ομοσπονδίας οπότε και τα σωματεία θα μάθουν το πρόγραμμα της νέας σεζόν.

Να σημειωθεί ότι τα μέλη τόσο του ΑΣΚΑ Ηράκλειο όσο και των Αετών Κρήτης παρακολούθησαν στα Χανιά και το σεμινάριο για τις αλλαγές στους κανονισμούς διαιτησίας, οι οποίες αποφασίστηκαν από την Παγκόσμια Ομοσπονδία και θα εφαρμοστούν στο νέο πρωτάθλημα. Τους αθλητές, αλλά και τους διαιτητές δίδαξε ο καθηγητής διαιτησίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτησίας της Ελλάδας κ. Σπύρος Τσούντσουρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News