Έφτασαν αρκετά ψηλά οι αθλητές της Λέσχης Μεσαράς

Σπορ
Έφτασαν αρκετά ψηλά οι αθλητές της Λέσχης Μεσαράς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρεις αθλητές εκπροσώπησαν την Αθλητική Λέσχη Μεσαράς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εφήβων ξίφους μονομαχίας, το οποίο πραγματοποιήθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο στην Αθήνα.

Ο Παύλος Γρηγοριάδης, ο Γιώργος Μαλλιαράκης και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης είχαν να ανταγωνιστούν 85 αθλητές απ' όλη την Ελλάδα και πήγαν αρκετά καλά. Και οι τρεις πέρασαν τον πρώτο γύρο. Οι δύο πρώτοι είχαν ως απολογισμό 4 νίκες και μία ήττα στην πουλ και ο τρίτος 3 νίκες και 2 ήττες.

Στη συνέχεια για την είσοδό τους στους 32 ο Γρηγοριάδης νίκησε τον Αποστολόπουλο-Παπιδα του ΓΑΣ Χολαργού και ο Μαλλιαράκης τον Τζαφέστα του Εθνικού. Ο Μπουχαλάκης δεν κατάφερε να μπει στους "32", καθώς ηττήθηκε από τον Τραΐτση του ΟΞΙ Φλώρινας και κατέλαβε την 42η θέση. Ο Γρηγοριάδης συνέχισε στους "16" νικώντας τον Πασσάμ του Θησέα Ηρακλείου, ενώ αντίθετα ο Μαλλιαράκης αποκλείστηκε από τον Καμβυσέλη του ΠΓΣ και κατέλαβε την 21η θέση. Ο Γρηγοριάδης στο δρόμο για την 8άδα σταμάτησε από τον Σδρόλια του Οδυσσέα Χαλανδρίου και κατέλαβε τελικά τη 14η θέση.

Την Κυριακή η ομάδα της Αθλητικής Λέσχης Μεσαράς κατάφερε να επιβληθεί της ομάδας του Ξιφομάχου Θεσσαλονίκης με 45-43 και προκρίθηκε στους "8", όπου αντιμετώπισε τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Ο.Σ. Αμαρουσίου. Μάλιστα, παραλίγο να κάνει την έκπληξη, καθώς έχασε για 2 πόντους (45-43). Ένας αγώνας για γερά νεύρα, που οι Μεσαρίτες αθλητές έδειξαν ψυχή αλλά και καθαρό μυαλό όπου χρειάστηκε. Η Αθλητική Λέσχη Μεσαράς συγχαίρει τους αθλητές και όλη την αποστολή και ευχαριστεί την ANEK-Blue Star Ferries για τη χορηγία στη μεταφορά της αποστολής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News