Ισραηλινό ενδιαφέρον για τον ΟΦΗ!

Ποδόσφαιρο
Ισραηλινό ενδιαφέρον για τον ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόταση εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΟΦΗ από Ισραηλινό μεγαλοεπιχειρηματία, μετέφεραν το πρωί της Δευτέρας στον ΟΦΗ ο Άκης Αγιομαμίτης και η Κύπρια CEO εκ μέρους του φερόμενου ως επενδυτή σε συνάντηση που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου.

Στη συζήτηση μετείχε το μέλος της διοικούσας επιτροπής Δημήτρης Αποστολάκης που θα μετέφερε στους μετόχους όλα τα δεδομένα, προκειμένου να αρχίσουν επίσημες διαβουλεύσεις.

Σε όλη τη διάρκεια -σύμφωνα με τις πληροφορίες- υπήρξε άμεση ηλεκτρονική επικοινωνία της οικονομικής εντεταλμένου με τον Ισραηλινό επιχειρηματία για κάθε λεπτομέρεια της επαφής. Παρόν στη συνάντηση ήταν και ο παλαίμαχος άσος και συμπαίκτης του Κύπριου στον ΟΦΗ, Μιχάλης Τζιράκης.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ενδιαφέρον απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου, που μπορεί να καλυφτεί εν μέρει από την αύξηση μ.κ. και την παροχή παλαιότερων μετοχών από μετόχους, για να φτάσει στο 51% (βάσει των όσων ειπώθηκαν).  Φημολογείται δε ότι ο άνθρωπος αυτός προτίθεται να έλθει στην Ελλάδα με το αεροσκάφος του για δει από κοντά τον ΟΦΗ στη Λάρισα την Κυριακή, μετά από τις πληθωρικές εντυπώσεις που του μεταφέρθηκαν από το «Γεντί Κουλέ» στο ματς με τον Απόλλωνα Πόντου.

Με... 7 "σφηνάκια"

#Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 795.000 ευρώ αποτελεί βασική ένδειξη για τη δρομολόγηση των εξελίξεων που αποσκοπούν στην αντιμετώπιση του προβλήματος των περυσινών και φετινών ανοιγμάτων και προϊδεάζει για την «μόνιμη λύση» που όχι μόνο χρειάζεται, αλλά απαιτεί ο  ΟΦΗ. Αυτή τη φορά ωστόσο φέρεται να υπάρχουν προτάσεις από το εσωτερικό και εξωτερικό που αναφέρονται σε μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου, όσο κι αν ο παραπάνω αριθμός της αύξησης, δεν το καλύπτει. Στα χέρια των μετόχων οι κρίσιμες επιλογές.

 #Οι μέτοχοι που το περασμένο καλοκαίρι υπό το βάρος του ανοίγματος των 600 χιλιάδων ευρώ περίπου, έφαγαν τόσο χρόνο με την περίπτωση Πάτση για να καταλήξουν στη παράδοση της διοίκησης στον Τσάλο, με αιωρούμενα τα χρέη τους,  χτυπώντας κατόπιν την πόρτα του Πρωτοδικείου με τους «επτά φίλους», θα ακολουθήσουν παρόμοιες διαδρομές, με νέα υλικά;  - Ή θα απαντήσουν θετικά σε όποια πραγματική πρόταση μεταβίβασης είναι εμπεριστατωμένα σοβαρή και ωφέλιμη για τον ΟΦΗ;

 #H Mercedes  που είχε παρκάρει χτες έξω από το Galaxy στο μίτινγκ για την εντόπια "μόνιμη λύση", ήταν του Μανόλη!

 #Τι να πει η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ που ορίστηκε από το Πρωτοδικείο, για όσα καταγγέλλει στην εισαγγελία ο Καλαϊτζίδης; Ο Ορφανίδης από τον Άρη (άμεσος συνεργάτης του Καρυπίδη) αντέδρασε με μήνυση. Στον ΟΦΗ αυτά αναφέρονται με άλλη διοίκηση…  "Ο κ. Τσάλος θα κριθεί από τους μετόχους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ως μέτοχος και ο ίδιος, της ΠΑΕ. Εκείνοι θα κρίνουν, τα πεπραγμένα του και τον  τρόπο διοίκησης του…". Κρατείστε αυτό το κομμάτι από την ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής

 #Ο ΟΦΗ πάντως επειδή αναφέρεται το όνομά του και επειδή η δικαιοσύνη προχωρά την διερεύνηση της υπόθεσης, θα χρειαστεί να προετοιμάσει την δράση και την αντίδραση του. Μην ξεχνάμε πως ο πρόεδρος της Football League, επιμένει στις δηλώσεις του να αναλάβει την υπόθεση η (αόρατη) Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ: «Άμεσα, χθες να γίνει. Εδώ και τώρα να πιάσει δουλειά η Επιτροπή Δεοντολογίας. Να μη μένει τίποτα υπό σκιά. Δεν ξέρω εγώ ποιος έχει δίκιο, άδικο. Να ξεκαθαρίσει άμεσα και όποιος είναι εμπλεκόμενος να φύγει από το ποδόσφαιρο».

 #"Και συ προσφυγή έκανες;" -Ασυναγώνιστο σχόλιο στο Facebook, κάτω από το κείμενο του εξαίρετου συναδέλφου μας Τάσου Βαρδάκη που αποχαιρετούσε τη συνεργασία του με ιστοσελίδα που ανήκει στον Φώτη Τσάλο!

 #Αν «οι μισοί Άγγλοι ποδοσφαιριστές παίζουν στοίχημα» σύμφωνα με τον Τζόι Μπάρτον που τιμωρήθηκε τον περασμένο Απρίλιο από την Αγγλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου με 13μηνη απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο λόγω στοιχηματισμού σε 1.260 ματς, τότε στην Ελλάδα πιο μπορεί να είναι το αντίστοιχο ποσοστό;

Ο Μαχλάς για... Καλατζίδη, Βουό και Άρη

«Ο Άρης, ειδικά αν γίνει και η μεταγραφή του Βουό, έχει τον πρώτο λόγο, για άνοδο στη Σούπερ Λίγκα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μαχλάς στο «Μετρόπολις», με αφορμή την επικείμενη μεταγραφή του Ιβοριανού επιθετικού, θεωρώντας ότι Άρης, Παναχαϊκή και ΟΦΗ θα παλέψουν ως το τέλος. Για τον Βουό επεσήμανε: «Αν έχει τη δυνατότητα ο Άρης να τον πάρει, θα είναι μεγάλη δύναμη μπροστά. Παίζει με πλάτη, έχει το γκολ, είναι ιδιαίτερος παίκτης, πολύ καλός». Ο Νίκος Μαχλάς κλήθηκε να σχολιάσει και τις καταγγελίες Καλαϊτζίδη που εμπλέκουν Άρη και ΟΦΗ: «Δεν ξέρω τι έγινε. Δεν μπορώ να πάρω θέση. Αυτά θεωρώ ότι είναι άσχημα να ακούγονται. Όποιος έχει στοιχεία να τα καταθέσει στη δικαιοσύνη και αυτή να τιμωρήσει όποιους πρέπει».

Φταίει ο Μιχάλης και όχι ο Θόδωρος;

Μονόδρομος ήταν για την ΚΕΔ να καταγγείλει τον Σάββα Θεοδωρίδη στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, με αφορμή τις δηλώσεις του για τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου στον προημιτελικό του κυπέλλου ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και την ΑΕΚ! Όταν τύλιξαν σε μια κόλλα χαρτί τον Πλατανιά τον κυρ Σάββα, είχαν στο μυαλό τους!

Γιατί όμως έχει υπερβάλλει εαυτόν φέτος ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με απανωτές δηλώσεις κατά των μελών της ΚΕΔ και δη κατά του Κουκουλάκη, κρίνοντας διαρκώς τη διαιτησία, από τη στιγμή που όλοι αυτοί αποτελούν επιλογές του γιου του Θόδωρου που είναι γενικός γραμματέας στην UEFA;  

Ο Σάββας Θεοδωρίδης, μίλησε μεταξύ πολλών άλλων για «12ο παίκτη της ΑΕΚ» και  για «άρρωστο αντι-Ολυμπιακό» τον Τάσο Σιδηρόπουλο, για «θιασώτες της δήθεν εξυγίανσης», ότι «ο Κουκουλάκης τον βάζει επίτηδες» και «με συνδρομή Δέδε τα αποφασίζουν».

Στ. Μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News