Λεουτσάκος: Να διαλευκανθεί άμεσα η υπόθεση!

Ποδόσφαιρο
Λεουτσάκος: Να διαλευκανθεί άμεσα η υπόθεση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να διαλευκανθεί το συντομότερο δυνατό η υπόθεση που αφορά τις καταγγελίες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ζητά ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Στις δηλώσεις του αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι άμεσα πρέπει να επιληφθεί η επιτροπή δεοντολογίας.

Λεουτσάκος και Καλαϊτζίδης συναντήθηκαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, μετά το παιχνίδι ΟΦΗ-Απόλλων Πόντου, με τον πρόεδρο της διοργανώτριας αναφέρει για όσα είπαν: «Στο αεροδρόμιο, δεν είπαμε κάτι συγκεκριμένο. Είχα πάει να δω ΟΦΗ-Απόλλων Πόντου. Δεν είπαμε κάτι, τι να πούμε; Αφού η υπόθεση είναι σε εξέλιξη, δεν μπορώ εγώ να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Δεν μπορώ να πω τίποτε όσο η υπόθεση είναι σε εξέλιξη. Καλό είναι να σεβαστούμε κάποια πράγματα, να πέσουν οι τόνοι και να διαλευκανθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται. Έχουμε σοβαρά προβλήματα και οικονομικά. Ακόμα παλεύουμε να βρούμε κάποια πράγματα για τις ομάδες. Υπάρχουν ομάδες με οικονομικά προβλήματα. Θέλουμε να τελειώσει η διερεύνηση όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Για τις ενέργειες από την πλευρά της Football League υπογράμμισε: «Έχουμε στείλει τα χαρτιά και στην ΕΠΟ και στην Επιτροπή Δεοντολογίας, παντού. Όποιος ζητήσει τη συνδρομή μας είμαστε διαθέσιμοι. Την αλήθεια θέλουμε. Δεν θα κάνουμε λαϊκό δικαστήριο. Είμαστε η διοργανώτρια αρχή και ζητάμε να ξεκαθαρίσει το τοπίο όσο πιο γρήγορα γίνεται. Όποιος έχει ευθύνες να πληρώσει. Άμεσα, χθες να γίνει. Εδώ και τώρα να πιάσει δουλειά η Επιτροπή Δεοντολογίας. Να μη μένει τίποτα υπό σκιά. Δεν ξέρω εγώ ποιος έχει δίκιο, άδικο. Να ξεκαθαρίσει άμεσα και όποιος είναι εμπλεκόμενος να φύγει από το ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News