Αθλητισμός

"Δεν έχουμε καμία σχέση με τον κ. Τσάλο"

Ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ για τον πρώην πρόεδρο

Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ με ανακοίνωση της τονίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με τον πρώην πρόεδρο, Φώτη Τσάλο, διαχωρίζοντας την θέση της από τις ενέργειες του.

Κάνει λόγο για «κακόγουστη και ακατάσχετη εμμονή, που έχει καταντήσει γραφική», προσθέτοντας ότι όλοι θα κριθούν στη γενική συνέλευση των μετόχων.

Αναλυτικά αναφέρεται:

«Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, θα ήθελε να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας,  ότι η μοναδική σχέση που έχει σήμερα ο κ. Φώτης Τσάλος με την ομάδα μας, είναι η ακατάσχετη και κακόγουστη εμμονή του, να ανεβάζει στο Facebook φωτογραφίες που συνδέονται με τον ΟΦΗ και να νοσταλγεί  την επιστροφή του στα διοικητικά της ομάδας μας.

Πρόκειται για μια εμμονή που έχει πλέον καταντήσει γραφική και παρά τις ενέργειες που έχουν γίνει απέναντι του, για να το σταματήσει, αυτό δεν έχει γίνει.

Ίσως θα έπρεπε νωρίτερα, να έχουμε προβεί σε αυτή τη διευκρίνιση, για να μην μπερδεύεται ο φίλαθλος κόσμος του ΟΦΗ, αλλά περιμέναμε ότι κάποια στιγμή ο κ. Τσάλος, θα αντιλαμβάνονταν αυτό που του είχαμε επισημάνει. Δυστυχώς για τους δικούς του λόγους, δεν το καταλαβαίνει.

Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να διαχωρίσει για μια ακόμη φορά τη θέση της, απέναντι στον κ. Τσάλο, στις ενέργειες και τις πρακτικές του.

Άλλωστε αυτός είναι και ο βασικός λόγος της ανάληψης της προσωρινής διοίκησης από εμάς, όπως είχαμε τονίσει από την πρώτη στιγμή.

Η επιστροφή της ηρεμίας και της σοβαρότητας στην ομάδα μας, η συσπείρωση που είχε χαθεί, για να μπορέσει η ομάδα να προχωρήσει την πορεία της.

Και από ότι φαίνεται, κάτι καλό έχει γίνει στο λίγο, αυτό, μεταβατικό διάστημα, μέχρι η ομάδα μας, να αποκτήσει μια ισχυρή διοίκηση.

Ο κ. Τσάλος θα κριθεί από τους μετόχους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ως μέτοχος και ο ίδιος, της ΠΑΕ. Εκείνοι θα κρίνουν, τα πεπραγμένα του και τον  τρόπο διοίκησης του, αν και αυτό έχει ήδη γίνει, για να αναλάβει μια διοίκηση Πρωτοδικείου και να οδηγήσει τις εξελίξεις.

Εμείς σαν Διοικούσα Επιτροπή , 7 φίλοι της ομάδας, που από την αγάπη μας για τον ΟΦΗ και μόνο βγήκαμε μπροστά,  οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν έχουμε καμία σχέση με τον κ. Τσάλο, ούτε και ο ίδιος συμμετέχει σε καμία από τις αποφάσεις που λαμβάνουμε, αυτήν την εποχή (οικονομικά, διοικητικά, μεταγραφικά κ.λ.π.)

Στην Γενική Συνέλευση, στις 12 Φεβρουαρίου, θα ενημερώσουμε τους μετόχους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 για όλες τις ενέργειες μας, με την ευχή, ότι θα έχουμε επιτύχει στο έργο μας, ώστε η ομάδα να οδηγηθεί σε μια νέα διοίκηση, που θα της παρέχει ασφάλεια  για να συνεχίσει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια