default-image

Στο "κόλπο" για Βουό και ο ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Στο "κόλπο" για Βουό και ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία εβδομάδα απέμεινε για το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και στον ΟΦΗ έχουν εστιάσει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Μία από αυτές, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη (και το περιβάλλον του παίκτη), είναι ενός παλιού γνώριμου. Ο λόγος για τον Πάτρικ Βουό, που μπορεί να παρουσιάστηκε χθες ότι είναι μια... ανάσα από τον Άρη, όμως ταυτόχρονα υπάρχουν αναφορές για "σφήνα" από τον ΟΦΗ.

Ο Ιβοριανός στράικερ αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη Λαμία εντός των ημερών, καθώς μετά την απόκτηση του Μπούντνικ δε φαίνεται να υπολογίζεται από τον Μπάμπη Τεννέ.

Η παρουσία του 30χρονου επιθετικού στην ομάδα του Ηρακλείου την προηγούμενη σεζόν ήταν "αποδοτική" και για τις δύο πλευρές, ενώ ο ίδιος έχει αναφερθεί στο παρελθόν στις ιδανικές συνθήκες που συνάντησε σε ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Οι Κρητικοί δεν αποκλείεται να περιμένουν στη... γωνία να μείνει και τυπικά ελεύθερος, ώστε να κάνουν την κίνησή τους. Άλλωστε, στη θέση του φορ είναι δεδομένο ότι θα υπάρχει ενίσχυση και το σενάριο για έναν ποδοσφαιριστή αξίας, που γνωρίζει πρόσωπα, καταστάσεις και το κλίμα, θα ήταν μάλλον ιδανικό.

Οι πιθανότητες να καταλήξει στον Άρη είναι φυσικά υπαρκτές, ενώ μένει να δούμε το βαθμό που στον ΟΦΗ θα αποφασίσουν να ενεργήσουν.

Τέλος, σε ό,τι αφορά την περαιτέρω ενίσχυση, πέρα από την απόκτηση στράικερ περιοχής, βασική ανάγκη είναι ένας επιτελικός μέσος και πιθανότατα ένας ακόμη ακραίος κυνηγός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News