Αργυρόπουλος και με τη… βούλα στον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Αργυρόπουλος και με τη… βούλα στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ είναι και επίσημα πλέον ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος, με την ηρακλειώτικη ΠΑΕ να ανακοινώνει την απόκτηση του.

Ο 28χρονος ακραίος μπακ έφτασε το μεσημέρι στην πόλη μας και πήγε αμέσως στα γραφεία της ομάδας, για τις υπογραφές και την επικύρωση της συμφωνίας

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Την τέταρτη μεταγραφή του για τον Ιανουάριο, ολοκλήρωσε ο ΟΦΗ. Απέκτησε τον 28χρονο ακραίο αμυντικό Λεωνίδα Αργυρόπουλο Ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος γεννήθηκε στις 29 Μαΐου 1990 στην Κόρινθο. Έχει ύψος 1μ78. Η θέση του είναι ακραίος αμυντικός και μπορεί να αγωνιστεί δεξιά, αλλά και αριστερά. Έχει αγωνιστεί σε Αστέρα Τρίπολης, Πλατανιά, Απόλλων Σμύρνης, Πανιώνιο και Ηρακλή. Η συμφωνία του ΟΦΗ με το Λεωνίδα Αργυρόπουλο είναι για έξι μήνες, με προοπτική ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο. Λεωνίδα,  καλώς ήρθες στον ΟΦΗ».

Από την πλευρά του ο παίκτες υπογράμμισε στις πρώτες του δηλώσεις: «Είναι τεράστια ευθύνη να φοράς τη φανέλα του ΟΦΗ. Θα τα δώσω όλα για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη στην ομάδα και να βοηθήσω τον ΟΦΗ να επιστρέψει εκεί που αξίζει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News