default-image

Μίλησε με Ζιντάν η Παρί Σεν-Ζερμέν

Αθλητισμός
Μίλησε με Ζιντάν η Παρί Σεν-Ζερμέν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ήττα από τη Λιόν (2-1) στο "Groupama Stadium" επανέφερε τον προβληματισμό στις τάξεις των διοικούντων την Παρί Σεν-Ζερμέν για τον Βάσκο τεχνικό της ομάδας, Ουνάι Έμερι.

Αυτός ο προβληματισμός προϋπήρχε, αν και το crash test θα είναι οι αναμετρήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης (14/2 και 6/3) για τη φάση των "16" του Champions League.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται σε αυτά τα ματς η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας να τεθεί αντιμέτωπη με τον επόμενο προπονητή της.

Σύμφωνα με τη "Sport", οι Παριζιάνοι έχουν κάνει ήδη επαφή με τον τεχνικό των "μερένγκες", Ζινεντίν Ζιντάν. Μπορεί ο Γάλλος να δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας μέχρι το 2020, αλλά τα διαδοχικά άσχημα αποτελέσματα στη La Liga (εκτός από την Κυριακάκτικη επτάρα στην Ντεπορτίβο) έχουν δημιουργήσει προβληματισμό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας, ήδη ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, επεξεργάζεται την περίπτωση του Μαουρίσιο Ποτσετίνο (τεχνικός της Τότεναμ) ως πιθανό αντικαταστάτη του "Ζιζού".

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News