default-image

Είδε τους προσεχείς αντιπάλους ο Βολονάκης

Αθλητισμός
Είδε τους προσεχείς αντιπάλους ο Βολονάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού βρέθηκε την Κυριακή ο προπονητής του Ερμή Ζωνιανών, Δημήτρης Βολονάκης, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι του Ηροδότου με τον Ηλυσιακό.

Ο έμπειρος τεχνικός, λόγω και του ρεπό που είχε η ομάδα του, δεν έχασε την ευκαιρία, πηγαίνοντας έτσι στη Νέα Αλικαρνασσό για να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των παικτών του Ηλυσιακού, ο οποίος θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Ερμή Ζωνιανών, καθώς και του Ηροδότου, με τους «κυανόλευκους» να ακολουθούν για την 15η αγωνιστική.

Στον Ερμή προετοιμάζονται πυρετωδώς γι' αυτές τις δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις που ακολουθούν, οι οποίες αναμένεται να κρίνουν πολλά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και φυσικά για το στόχο της παραμονής.

Ελέω και της διακοπής του πρωταθλήματος, όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας προετοιμάζονται καταλλήλως για τη συνέχεια, με το παιχνίδι του Κυπέλλου ΕΠΣΡ το ερχόμενο Σάββατο να αποτελεί μια καλή ευκαιρία για τους «πράσινους» να διατηρηθούν σε αγωνιστικούς ρυθμούς και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα να ενσωματωθούν πιο άμεσα στο στυλ παιχνιδιού που θέλει να περάσει ο Δημήτρης Βολονάκης.

Από κει και πέρα στη σημερινή προπόνηση της ομάδας βρέθηκε ο Ζαν Ακασού, ο οποίος όπως σας είχε αποκαλύψει η «Ν.Κ.» αποτελεί την επόμενη μεταγραφική κίνηση της ομάδας των Ζωνιανών και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση για να τεθεί και επίσημα στη διάθεση του προπονητικού επιτελείου.

Να υπενθυμίσουμε πως ο 32χρονος Ιβοριανός παίκτης στο παρελθόν έχει περάσει από Νίκη Βόλου, Απόλλων Καλαμαριάς, Αναγέννηση Καρδίτσας, Δόξα Δράμας, Αλμυρό και Τσικλητήρα Πύλου στον οποίο έπαιζε στο α΄ εξάμηνο της φετινής σεζόν απ΄ όπου κι έμεινε ελεύθερος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News