default-image

Θέλει Μπέιλ η Μπάγερν Μονάχου

Αθλητισμός
Θέλει Μπέιλ η Μπάγερν Μονάχου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναμφίβολα η μεγαλύτερη κίνηση της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου είναι η απόκτηση του Φιλίπε Κοουτίνιο από τη Μπαρτσελόνα. Έτοιμη να κάνει μία ανάλογα μεγάλη κίνηση είναι η Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί, σύμφωνα με το ισπανικό περιοδικό ''Don Balon'', έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ.

Ο Ουαλός δεν φαίνεται πως έχει μέλλον στη Μαδρίτη, καθώς ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, επιθυμεί την ανανέωση της μεσοεπιθετικής γραμμής της ''βασίλισσας''.

Κάπου εκεί εμφανίζεται η Μπάγερν, η οποία θέλει να κάνει μία μεταγραφή που θα κάνει αίσθηση και ο Μπέιλ μοιάζει ιδανική περίπτωση. Παράλληλα, είναι επιτακτική η ανάγκη αντικατάστασης των Ριμπερί και Ρόμπεν, οι οποίοι αισίως βαδίζουν στα 35 και 34 αντιστοίχως.

Η προσφορά των Γερμανών φτάνει τα 100.000.000 ευρώ, προσπαθώντας να δελεάσουν τον ισπανικό σύλλογο, με το ρεπορτάζ, όμως, να μην διευκρινίζει αν το deal θα γίνει τώρα ή το καλοκαίρι.

Επιθυμία για τη μεταγραφή αυτή υπάρχει απ' όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Μένει να φανεί αν θα γίνει και πραγματικότητα.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News