Έρχεται ξανά στο Ηράκλειο η Εθνική μπάσκετ με νέα σύνθεση

Μπάσκετ
Έρχεται ξανά στο Ηράκλειο η Εθνική μπάσκετ με νέα σύνθεση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ηράκλειο θα υποδεχτεί ξανά την Εθνική μας ομάδα μπάσκετ των ανδρών στο τέλος Φεβρουαρίου για να δώσει τα δύο τελευταία της εντός έδρας παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα υποδεχτεί στο κλειστό στα Δύο Αοράκια στις 23/2 την Εσθονία και στις 25/02 τη Μ. Βρετανία.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ανακοίνωσε σήμερα τους 24 παίκτες που θα κληθούν να βρεθούν στο ΟΑΚΑ τη Δευτέρα 19/02 για την προετοιμασία και αργότερα την επιλογή της 12άδας.

Και εκείνη την εβδομάδα υπάρχει δράση στην Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την Πέμπτη 22/2 τη Βαλένθια, ενώ την Παρασκευή 23/2 ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Χίμκι στη  Μόσχα.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος κάλεσε παίκτες τόσο του Παναθηναϊκού όσο και του Ολυμπιακού και θα φανεί κατά πόσο κάποιος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα. Νέα πρόσωπα στις κλήσεις είναι ο Λεωνίδας Κασελάκης της Αστάνα, ο Μιχάλης Λούντζης των Τρικάλων, ο Λευτέρης Μποχωρίδης του Άρη και ο με καταγωγή από το Ηράκλειο, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος του ΠΑΟΚ.

Στις κλήσεις βρίσκονται και πάλι ο Χάρης Γιαννόπουλος ο Ρεθύμνου, ο Χανιώτης Αντώνης Κόνιαρης του ΠΑΟΚ, ενώ απουσιάζει ο Ηρακλειώτης Χρήστος Σαλούστρος του Προμηθέα.

Οι 24 παίκτες είναι: Γιάννης Αθηναίου (Άρης), Θανάσης Αντετοκούνμπο (Παναθηναϊκός), Παναγιώτης Βασιλόπουλος (ΑΕΚ), Ίαν Βουγιούκας (Παναθηναϊκός), Χάρης Γιαννόπουλος (Ρέθυμνο), Νίκος Γκίκας (Προμηθέας), Νικ Καλάθης (Παναθηναϊκός), Λεωνίδας Κασελάκης (Αστάνα), Δημήτρης Κατσίβελης (ΠΑΟΚ), Αντώνης Κόνιαρης (ΠΑΟΚ), Γιαννούλης Λαρεντζάκης (ΑΕΚ), Μιχάλης Λούντζης (Τρίκαλα), Βαγγέλης Μάντζαρης (Ολυμπιακός), Δημήτρης Μαυροειδής (ΑΕΚ), Βαγγέλης Μαργαρίτης (ΠΑΟΚ), Ντίνος Μήτογλου (Παναθηναϊκός), Γιάννης Μπουρούσης (Ζετζιάνγκ Γκουάνγκσα Λάιονς), Λευτέρης Μποχωρίδης (Άρης), Κώστας Παπανικολάου (Ολυμπιακός), Ιωάννης Παπαπέτρου (Ολυμπιακός), Γιώργος Πρίντεζης (Ολυμπιακός), Ντούσαν Σάκοτα (ΑΕΚ), Κώστας Σλούκας (Φενέρμπαχτσε), Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (ΠΑΟΚ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News