Ντίνας και επίσημα στον ΟΦΗ

Αθλητισμός
Ντίνας και επίσημα στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον Θανάση Ντίνα έκανε δικό του με κάθε επισημότητα ο ΟΦΗ, με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει το συμβόλαιό του με τους κρητικούς και να αποτελεί τη δεύτερη χειμερινή μεταγραφή της ομάδας.

Ο Θανάσης Ντίνας αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα από την Τρίτη (23/1), ενώ στις πρώτες του δηλώσεις εξέφρασε τη χαρά του για τη μεταγραφή του στον ΟΦΗ.

«Από τη μέρα που έμαθα για το ενδιαφέρον του ΟΦΗ, χάρηκα πολύ. Ηρθα σε μια μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο, που πάντα θέλει να πρωταγωνιστεί», ήταν τα πρώτα λόγια του στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ.

Ο Ντίνας αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα του Γεντί Κουλέ, καθώς παρακολούθησε τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου και όπως είπε, «η ατμόσφαιρα ήταν πραγματικά φανταστική. Ο κόσμος είναι  δεμένος με την ομάδα και αυτό φάνηκε και στο 0-1,  στο πόσο έσπρωξε την ομάδα να γυρίσει το παιχνίδι. Ανυπομονώ να παίξω στο Γεντί Κουλέ».

Για το νέο του προπονητή, τον Νίκο Παπαδόπουλο ο ίδιος δήλωσε: «ο κόουτς έδειξε ότι με θέλει στην ομάδα. Αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό και αποτελεί μεγάλο κίνητρο».

Τέλος ο ικανός μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε και στην Κρήτη: «ήμουν δυο χρόνια στα Χανιά και τον Πλατανιά. Μου αρέσει το Ηράκλειο και το νησί. Οι  Κρητικοί  είναι φιλόξενοι άνθρωποι  και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News