Εντυπωσιακός ο Πόρος, μόνος δεύτερος ο ΟΦΑ (video)

Ποδόσφαιρο
Εντυπωσιακός ο Πόρος, μόνος δεύτερος ο ΟΦΑ (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ιδανικό τρόπο και πέντε τέρματα ολοκλήρωσε ο Πόρος τον πρώτο γύρο και μάλιστα έχοντας εξασφαλίσει εδώ και καιρό τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

 Στην αναμέτρηση με το Αθλόπολις που έγινε στο γήπεδο του ΕΓΟΗ, ο Πόρος κατάφερε να προηγηθεί αρκετά νωρίς στο σκορ, όταν στο 10ο λεπτό η σέντρα σουτ του Κάλλα κατέληξε στα δίχτυα. Γρήγορα ήρθε και το 0-2, με τον Αλέξανδρο Ζαφείρη με πλασέ να παραβιάζει για δεύτερη φορά την εστία του Μπαγκέρη. Με τρία γρήγορα γκολ στην επανάληψη, δύο από τον Μάρκου και ένα από τον Αργυρούδη διαμορφώθηκε το 0-5. Από εκεί και πέρα ο Πόρος έκανε συντήρηση, έχοντας στο μυαλό του και την αναμέτρηση Κυπέλλου της Τετάρτης με τον ΠΟΑ στο Μαρτινέγκο, για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Μόνος δεύτερος έμεινε ο ΟΦΑ επικρατώντας με 4-2 του Δία, σε ένα ματς με θέαμα, έξι γκολ και διαμαρτυρίες. Ο Δίας προηγήθηκε με τον Μαγάκη, με τον ΟΦΑ να γυρίζει το ματς σε 3-1 με ένα γκολ του Ρουσάκη και δύο του Λουλάκη. Το 3-2 έκανε ο Καρακωνσταντάκης και το τελικό 4-2 σημείωσε ο Μουρτζάκης. Σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε ο Δίας.

Με σκόρερς τους Μαυρομάτη, Ν.Κοζορώνη και Χουστουλάκη η Αγία Βαρβάρα πέρασε από το Καστέλι με 1-3 επί του Δωριέα, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν με πέναλτι του Γ.Εργαζάκη.

Με μία σπουδαία νίκη με 0-2 επί της Τριτωνίας συνέχισε την πορεία του στην Α2 ΕΠΣΗ ο ΕΓΟΗ. Το 0-1 έκανε ο Τσέρος στο 19' και το 0-2 στο 82' με εύστοχο πέναλτι ο Κυριακάκης, ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα οι γηπεδούχοι είχαν μείνει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γκικόκα.  

Στον Άγιο Μύρωνα ο Ηρακλής Νιπ. προηγήθηκε αρχικά 0-3 με δύο γκολ του Μποζατζίδη και ένα του Τσαφαντάκη, με τον Ραύκο να μειώνει στο τελικό 2-3 με σκόρερς τους Μουτσάκη και Σινάνι.

Με πρωταγωνιστή τον Βενεράκη, οι Νέοι Εργοτέλη νίκησαν 3-0 την Δόξα Γαλιάς, με τον 17χρονο ποδοσφαιριστή να σημειώνει και τα τρία γκολ για την ομάδα Αντώνη Φραγκάκη.

Παίζοντας ως γηπεδούχος στο Ατσαλένιο, ο Ρούβας πήρε άλλη μια μεγάλη νίκη με 0-3 επί του ΑΟΚ, χάρη στα γκολ των Χατζηδάκη, Καρανδινού και Προκοπάκη.

Σε ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση το Ασήμι επικράτησε 1-0 των Νέων Ηροδότου με γκολ του Χαλκιαδάκη στο 3ο λεπτό. Οι Νέοι Ηροδότου τελείωσαν το παιχνίδι με εννέα παίκτες λόγω των αποβολών του Μπλεδάκη στο 10' και στο 60' του Ζωνάκη.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΡΑΥΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΠΙΔ.      2-3

ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΠΟΡΟΣ      0-5

ΑΣΗΜΙ - ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ      1-0

ΔΩΡΙΕΑΣ - ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ      1-3

Α.Ο.ΚΑΜΙΝΙΩΝ - ΡΟΥΒΑΣ      0-3

Ν. ΕΡΓΟΤΕΛΗ - ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ      3-0

Ο.Φ. ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ - ΔΙΑΣ      4-2

ΤΡΙΤΩΝΙΑ - Ε.Γ.Ο.Η      0-2

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

2.Ο.Φ. ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ      31

3.ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ      30

5.ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΠΙΔΙΤΟΥ      26

7.ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ      22

12.ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ      14

16.ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ      8      

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (16η)

Α.Ο.ΚΑΜΙΝΙΩΝ - ΔΩΡΙΕΑΣ      

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ - ΡΑΥΚΟΣ      

ΡΟΥΒΑΣ - ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ      

ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΠ. - ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ      

ΔΟΞΑ Γ. - Ο.Φ. ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ      

ΠΟΡΟΣ - ΤΡΙΤΩΝΙΑ            

ΔΙΑΣ - ΑΣΗΜΙ                  

ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ - Ε.Γ.Ο.Η      

Εντυπωσιακός ο Διαγόρας, στραβοπάτημα για Γούβες

Ο Διαγόρας όχι μόνο έχει κάνει την προσπέραση τις τελευταίες αγωνιστικές στην Β1 ΕΠΣΗ αλλά έχει αφήσει και 3 βαθμούς πιο πίσω τις Γούβες! Οι πρωτοπόροι επικράτησαν χθες με το εντυπωσιακό 8-2 της Γαρίπας ενώ οι Γούβες είχαν νέα βαθμολογική απώλεια, μένοντας στο 1-1 με τον Εθνικό. Έτσι ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος, με τον Διαγόρα να αναδεικνύεται πρωταθλητής χειμώνα. Η ομάδα της Ανώπολης πάτησε γκάζι στην αναμέτρηση που έγινε στη Χερσόνησο με την Γαρίπα και έβαλε οκτώ γκολ. Από δύο σημείωσαν οι Γκούρο, Γουβιανάκης, Γεωργαλής και ένα οι Τσιμηνικάκης και Κολλαρετάκης. Σκόρερ των τερμάτων της Γαρίπας ήταν ο Φραγκιαδάκης.

Οι Γούβες στραβοπάτησαν στο ματς με τον Εθνικό, με τον Αμανάκη να δίνει προβάδισμα στους γηπεδούχους και τον Σταθάκη να ισοφαρίζει για τους φιλοξενούμενους. Στην 3η θέση βρίσκεται ο Μοχός μετά την επικράτησή του με 0-2 επί της Χαραυγής, χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Χαρωνίτης και Κρητσωτάκης. Στο γήπεδο του Πανεπιστημίου, ο Ερμής Ατσαλένιου προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Ντραγκότι αλλά στα τελευταία λεπτά οι Νέοι Μινωικής έκαναν την ανατροπή. Η ομάδα του Μπάμπη Ντάγκινη ισοφάρισε με τον Κλίνη και πανηγύρισε το νικηφόρο αποτέλεσμα με 2-1 με αυτογκόλ του Φουντουλάκη.

B1 ΕΠΣΗ (13η)

Ν. ΜΙΝΩΙΚΗΣ - ΕΡΜΗΣ ΑΤΣ.      2-1

ΧΑΡΑΥΓΗ - ΜΟΧΟΣ      0-2

ΓΟΥΒΕΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ      1-1

ΔΟΞΑ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΛ.      2-2

ΠΗΓΑΣΟΣ - ΒΟΝΗ      1-4

ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΓΑΡΙΠΑ      8-2

ΚΑΝΑΡΙΑ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ      1-1

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

2.ΓΟΥΒΩΝ ΠΑΟ      29

4.ΕΡΜΗΣ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ      23

6.ΚΑΝΑΡΙΑ ΕΡΓΟΤΕΛΗ      19

9.ΝΕΟΙ ΜΙΝΩΙΚΗΣ      14

11.ΔΟΞΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ      11

14.ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΛ.      9

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (14η)

ΧΑΡΑΥΓΗ - ΓΟΥΒΩΝ ΠΑΟ      

ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΛ. - ΚΑΝΑΡΙΑ      

ΓΑΡΙΠΑ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ            

ΒΟΝΗ - ΔΟΞΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ      

ΕΡΜΗΣ ΑΤΣΑΛ. - ΔΙΑΓΟΡΑΣ      

ΜΟΧΟΣ - ΠΗΓΑΣΟΣ            

ΕΘΝΙΚΟΣ - ΝΕΟΙ ΜΙΝΩΙΚΗΣ      

Πρωταθλήτρια χειμώνα και τυπικά η Δαμάστα

Μπορεί η Δαμάστα να είχε το ρεπό της στην 13η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ όμως την βόλεψαν τα υπόλοιπα αποτελέσματα ενώ αναδείχτηκε και τυπικά πρωταθλήτρια χειμώνα. Ο Μαραθώνας είχε την ευκαιρία να την πιάσει στην κορυφή αλλά δεν τα κατάφερε, αφού ηττήθηκε με 1-0 στις Ασίτες, με τον έμπειρο Γιώργο Σταυρακάκη να χρίζεται σκόρερ για τους γηπεδούχους.

 Η ομάδα των Καλεσών, που έχει παράπονα από την διαιτησία του κ. Γαρεφαλάκη, έμεινε στους 27 βαθμούς αλλά κρατήθηκε δεύτερη, αφού ούτε οι Νέοι Αλμυρού χαμογέλασαν αυτή την αγωνιστική. Υπαίτιος για αυτό ήταν ο ΟΦΗ '94 που τους νίκησε με το επιβλητικό 4-0, παίζοντας για πρώτη φορά στην φυσική του έδρα, το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο. Σκόρερς για τους πιτσιρικάδες του ΟΦΗ ήταν οι Γκλεζάκος, Αλεξάκης, Μερκούρης και Σμπώκος.

Πολύ σημαντική νίκη σημείωσε και η Πυργιώτισσα με 5-1 επί του Αγίου Δημητρίου, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κιόσια, ο οποίος σημείωσε τέσσερα γκολ για την ομάδα του ενώ το άλλο το έβαλε ο Νιολάκης. Πολύτιμη ήταν και η νίκη της Ρόκας με 1-0 επί της Θερίσου με σκόρερ τον Καφετζογιαννάκη, ενώ η Παλιανή 2008 σημείωσε μία άνετη επικράτηση με 5-1 επί του Ολυμπιακού Μαλεβιζίου.

B2 ΕΠΣΗ (13η)

ΔΕΙΛΙΝΑ - ΜΕΤΑΞΟΧΩΡΙ      2-1

Ο.Φ.Η. 94 - ΝΕΟΙ ΑΛΜΥΡΟΥ      4-0

ΠΑΛΙΑΝΗ 2008 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ       5-1

ΡΟΚΑ - ΘΕΡΙΣΟΣ 1978      1-0

ΑΣΙΤΕΣ - ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ      1-0

ΠΥΡΓΙΩΤΙΣΣΑ - ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ      5-1

Ρεπό: ΔΑΜΑΣΤΑ

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

3.ΝΕΟΙ ΑΛΜΥΡΟΥ      26

4.ΔΕΙΛΙΝΩΝ ΠΑΟ      22

6.ΠΑΛΙΑΝΗ 2008      20

7.Ο.Φ.Η. 94      15

9.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΛ.      12

12.ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ      6

13.ΘΕΡΙΣΟΣ 1978      1

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (14η)

ΡΟΚΑ - ΔΑΜΑΣΤΑ                  

ΜΕΤΑΞΟΧΩΡΙ - ΠΥΡΓΙΩΤΙΣΣΑ            

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ - ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ      

Ν. ΑΛΜΥΡΟΥ - ΔΕΙΛΙΝΩΝ ΠΑΟ      

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΛ. - ΑΣΙΤΕΣ      

ΘΕΡΙΣΟΣ 1978 - Ο.Φ.Η. 94            

Ρεπό: ΠΑΛΙΑΝΗ 2008

Ακάθεκτο συνεχίζει το Ίνι στη Γ' ΕΠΣΗ

Η συγκέντρωση βαθμών για το Ίνι και τον ΟΦΑΜ συνεχίζεται στην Γ' ΕΠΣΗ. Το Ίνι που βρίσκεται πρώτο με 31 βαθμούς νίκησε με 0-2 τις Γωνιές, ενώ ο ΟΦΑΜ επικράτησε 2-1 της Αναγέννησης Μεσσαράς. Ωστόσο την μεγαλύτερη σε σκορ νίκη της 12ης αγωνιστικής την έκαναν οι Κουνάβοι με 9-0 επί του Καπετάν Μιχάλη Κόρακα. Οι Κουνάβοι είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας ενώ στην τέταρτη θέση ισοβαθμούν ο ΠΟ Ηρακλείου και το Μαρτινέγκο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (12η)

ΚΟΥΝΑΒΟΙ - ΚΟΡΑΚΑΣ      9-0

ΧΕΙΜΑΡΟΣ - ΜΑΡΤΙΝΕΓΚΟ      0-6

ΤΗΓΑΝΙΤΗΣ - ΑΕ ΚΑΜΗΛΑΡΙΟΥ      4-1

ΟΦΑΜ - ΑΝΑΓΕΝ. ΜΕΣΣΑΡΑΣ      2-1

Π.Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΔΑΦΝΕΣ      2-2

ΓΩΝΙΕΣ - ΙΝΙ      0-2

ΠΑΤΟΥΧΑΣ - ΠΗΓΑΪΔΑΚΙΑ      1-0

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

4.Π.Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ      20

10.ΑΕ ΚΑΜΗΛΑΡΙΟΥ      13

12.ΚΑΠ. ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΡΑΚΑΣ      4

13.ΑΝΑΓ. ΜΕΣΣΑΡΑΣ      1

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (13η)

ΠΗΓΑΪΔΑΚΙΑ - ΧΕΙΜΑΡΟΣ            

ΚΟΡΑΚΑΣ - ΤΗΓΑΝΙΤΗΣ                  

ΜΑΡΤΙΝΕΓΚΟ - ΟΦΑΜ                  

ΑΕ ΚΑΜΗΛΑΡΙΟΥ - Π.Ο.Η.      

ΑΝΑΓ. ΜΕΣΣΑΡΑΣ - ΓΩΝΙΕΣ      

ΙΝΙ - ΔΑΦΝΕΣ                        

ΚΟΥΝΑΒΟΙ - ΠΑΤΟΥΧΑΣ                  

Ρεπορτάζ: Μανολης Βαρδαλαχάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News