default-image

Επτά γκολ η Ρεάλ με κορυφαίο τον Μπέιλ

Ποδόσφαιρο
Επτά γκολ η Ρεάλ με κορυφαίο τον Μπέιλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι τραυματίας στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν κι όμως είναι ο πρώτος σκόρερ της φετινής Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γκάρεθ Μπέιλ είχε κέφια στην Μαδρίτη και οδήγησε την Ρεάλ στο χορταστικό 7-1 επί της Λα Κορούνια που έκανε το λάθος να προηγηθεί και ένιωσε την οργή της «βασίλισσας» πάνω της.

Με τον Μπόρχα Μαγιοράλ στο αρχικό της σχήμα, η «βασίλισσα» άργησε να πάρει μπρος, χάνοντας στο ξεκίνημα αρκετές ευκαιρίες.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Λούκας Πέρεθ τρύπησε την άμυνα της Ρεάλ από δεξιά και σέρβιρε το 0-1 στον Αντριάν (23'), φέρνοντας αμηχανία και δυσφορία στην εξέδρα.

Πριν όμως βγει το ημίχρονο, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν είχε γυρίσει το παιχνίδι. Ένα διαγώνιο σουτ του Νάτσο (32') και μία φανταστική… γκολάρα του Μπέιλ, με απίθανο διαγώνιο σουτ έκανε το 2-1 (42'), διώχνοντας τα φαντάσματα από την Μαδρίτη.

Ένα ακόμα εντυπωσιακό γκολ του Ουαλού έκανε το 3-1 (58') κι από εκεί και μετά άρχισε το πάρτι για την Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι σε μία παραδομένη ομάδα.

Από ασίστ του Κριστιάνο, ο Μόντριτς με ζυγισμένο σουτ έκανε το 4-1 (68'), ενώ μέσα σε έξι λεπτά (78', 84') ο Ρονάλντο σκόραρε δύο φορές και έκανε το κομμάτι του.

Το τελικό 7-1 ήρθε ξανά από τον Νάτσο (88') που άκουσε πιθανώς για πρώτη φορά το όνομα του από την εξέδρα, τόσο στο ημίχρονο, όσο και στο τέλος του ματς!

Πηγή: sdna.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News