Παπαδόπουλος: Χρειάζεται μια λύση με διάρκεια!

Ποδόσφαιρο
Παπαδόπουλος: Χρειάζεται μια λύση με διάρκεια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Νίκος Παπαδόπουλος μετά το παιχνίδι με τον Απόλλων Πόντου δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, ότι η κατάσταση στον ΟΦΗ απαιτεί μια άμεση λύση.

Ο 45χρονος προπονητής χτύπησε το… καμπανάκι, υπογραμμίζοντας ότι οι μέτοχοι πρέπει να έρθουν κοντά, ενώ διαφορετικά ο καθένας θα πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του.

Αναλυτικά: «Κάποια προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν. Αυτό που έχουμε κάνει είναι πολύ σημαντικό. Αν δεν έρθουν κοντά αυτοί που πρέπει, για να έχει διάρκεια η ομάδα, στο πρώτο στραβό αποτέλεσμα από ήρωες θα είμαστε κάτι άλλο… Είπα ότι θα είμαι εδώ, όσο η ομάδα θα μπορεί να παίζει. Πρόκειται για ένα όρκο που είχα δώσει στον εαυτό μου. Η Διοικούσα Επιτροπή έχει κάνει πολλά, όμως αυτή τη στιγμή πρέπει να βρεθεί μία λύση. Να μαζευτούμε και να δούμε ποια είναι η λύση. Η δουλειά μου δεν είναι αυτά τα θέματα. Υπάρχουν όμως καριέρες, σπίτια και οικογένειες. Πρέπει τις επόμενες ημέρες ο καθένας να πάρει τις αποφάσεις του. Όλοι εξετάζουν στην προοπτική. Είναι κάτι πολύ σημαντικό. Η ομάδα έδειξε να ξεπερνάει κάποια πράγματα, έρχονται κάποιοι παίκτες για ενίσχυση, είμαστε εδώ δουλεύουμε, αλλά ποια είναι η προοπτική;».

Νωρίτερα είχε τονίσει στην αρχική τοποθέτηση για το αγωνιστικό μέρος: «Μια νίκη κόντρα σε ένα δύσκολο αντίπαλο. Μπορεί ο Απόλλων να είχε την κατοχή και να μας δημιούργησε κάποια προβλήματα, αλλά αντιδράσαμε παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Βγάλαμε ψυχή και στο δεύτερο ημίχρονο η αλλαγή σχηματισμού έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Στη χρονική στιγμή που ήρθε το δεύτερο γκολ, νομίζω ήταν σημαντικό για την εξέλιξη του αγώνα. Αξίζουν πολλά μπράβο στα παιδιά, γιατί παρά την κόπωση έδωσαν τα πάντα. Ένα μπράβο και στον κόσμο που μας στήριξε ως το τέλος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News