Πάνω από τρία γκολ μετά από 42 αγώνες ο Παναθηναϊκός

Αθλητισμός
Πάνω από τρία γκολ μετά από 42 αγώνες ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για πρώτη φορά φέτος σκόραρε ο Παναθηναϊκός περισσότερα από δύο τέρματα στον αγώνα με την Κέρκυρα, ενώ έκανε το πιο παραγωγικό παιχνίδι του έπειτα από 10 μήνες και 42 επίσημους αγώνες!

Μπορεί να αγωνίστηκαν χωρίς επιθετικό, πιθανώς και για πρώτη φορά στην ιστορία τους, ωστόσο οι "πράσινοι" έκαναν ίσως την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση στο πρωτάθλημα, συντρίβοντας την Κέρκυρα με 4-0. Κι αυτό μάλιστα, ενώ το Τριφύλλι δεν είχε πετύχει ποτέ ξανά φέτος σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Γιουρόπα Λιγκ πάνω από δύο τέρματα. Τις περισσότερες φορές δε που το έκανε στο πρωτάθλημα, ήταν είτε με πέναλτι, είτε με αυτογκόλ!

Κόντρα στους Φαίακες ωστόσο η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, με αρκετούς πιτσιρικάδες στη σύνθεσή της, ξεμπούκωσε κι έκανε το πιο παραγωγικό παιχνίδι της μετά τον Μάρτιο του '17! Έπειτα δηλαδή από δέκα και πλέον μήνες, όταν και είχε νικήσει τη Βέροια στη Λεωφόρο με 5-0. Από τους 11 παίκτες βέβαια που είχαν ξεκινήσει σε εκείνο το ματς, οι 5 δεν βρίσκονται πλέον στον Παναθηναϊκό (Χουλτ, Ζέκα, Μπεργκ, Εμποκού, Κλωναρίδης).

Έκτοτε οι "πράσινοι" έδωσαν 41 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς ποτέ να καταφέρουν να πετύχουν πάνω από τρία τέρματα, κάτι που έκαναν μάλιστα μόλις δύο φορές, για να... σπάσουν το φράγμα στο 42ο παιχνίδι τους! 

Πηγή: sdna.gr

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News