Η αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με τον Απόλλωνα Πόντου

Ποδόσφαιρο
Η αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με τον Απόλλωνα Πόντου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανέτοιμος είναι ο ΟΦΗ για το αυριανό (21/1, 15:00) παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου στο «Γεντί Κουλέ».

Η προετοιμασία της ηρακλειώτικης ομάδας ολοκληρώθηκε χωρίς περαιτέρω προβλήματα και ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή.

Εκτός έμειναν ο τραυματίας Οικονόμου και ο τερματοφύλακας Παναγιώτου καθώς αγωνίστηκε με την Κ19. Εκτός είναι και ο Δημήτρης Μαχαίρας το δελτίο του οποίου δεν έει βγει και θα φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ στο επόμενο ματς.

Στην αποστολή του ΟΦΗ μετέχουν οι παρακάτω  παίκτες: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Νάστος, Παπαστεριανός, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Μάνος, Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Περογαμβράκης.

Νίκη στα Χανιά για την Κ19

Εντωμεταξύ, εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα Κ19 του ΟΦΗ στα Χανιά νικώντας με 3-0 τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, ενώ είχε και δυο δοκάρια με τους Καλαϊτζάκη και Κουράκη.

Το 0-1 για τον ΟΦΗ, έκανε στο 15' ο Αζίζι, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Το 0-2 έγινε στο 55' με τον Κουράκη, ενώ το 0-3 έκανε στο 75' ο Λαγουδάκης.

Με δήλωση του στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ο προπονητής της Κ19 του ΟΦΗ Βασίλης Κρασανάκης, ανέφερε ότι «είχε προηγηθεί ένα κενό για μας, λόγω της αναβολής του αγώνα στο Αίγιο. Έτσι παίξαμε το δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι μετά από αυτό με την Καλλιθέα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Είχαμε όρεξη και ετοιμότητα και γενικά κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Αυτό ήταν το δεύτερο παιχνίδι για την Κ19 του ΟΦΗ μετά το 2-2 με την Καλλιθέα στην πρώτη αγωνιστική.

ΑΟΧ/Κισσαμικός (Κώστας Βερναδάκης): Μπλατσιώτης, Γραμόζης (75' Πατσουμαδάκης), Λαμπάκης, Χρυσός, Καβράκης (65' Βαρουξάκης), Κονστάντες (78' Καρτσωνάκης), Μπερντίος, Ν. Αργυρουδάκης, Λουβιτάκης, Τσέλεβιτς (50' Καστανοπουλάκης), Στ. Αργυρουδάκης (75' Πλευράκης).

Κ19 ΟΦΗ (Βασίλης Κρασανάκης): Παναγιώτου, Πλουμής (80' Ζερβάκης), Λαγουδάκης, Ρουσσάκης, Κοκολογιάννης, Αζίζι, Νοικοκυράκης (75' Κουγιουμτζής), Σουρνάκης, Λαμπριανίδης (80' Μαρινάκης), Κουράκης (75' Σταυρακάκης), Καλαιτζάκης (65' Κορνάρος).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News