default-image

Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν ο Μάικλ Κάρικ

Ποδόσφαιρο
Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν ο Μάικλ Κάρικ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τίτλοι τέλους για την πολυετή καριέρα του Μάικλ Κάρικ θα πέσουν στο τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν, όπως προανήγγειλε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος μάλιστα τον περιμένει να αναλάβει θέση στο τεχνικό επιτελείο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Μάικλ Κάρικ είναι εκτός δράσης από τον περασμένο Σεπτέμβριο καθώς αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με την καρδιά του και προτιμήθηκε να προστατευτεί.

 

Όπως, λοιπόν, είπε σε δηλώσεις του ο Ζοσέ Μουρίνιο, «ο Μάικλ ήταν εκτός προπονήσεων τους τελευταίους μήνες και έχει επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό με την υπόλοιπη ομάδα εδώ και δύο εβδομάδες. Για εμάς θα είναι πάντα ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής.

 

Νομίζω πως θα πάρει την απόφαση στο τέλος της σεζόν. Είναι καλό για την ομάδα και φυσικά για τον ίδιο να ολοκληρώσει την καριέρα του αγωνιζόμενος και όχι έχοντας κάποιο πρόβλημα.

 

Στο φινάλε της χρονιάς τον περιμένουμε να ενσωματωθεί στο προπονητικό μας τιμ, εκτός και αν ο ίδιος αλλάξει γνώμη. Πάντως τόσο ο σύλλογος, όσο και προσωπικά εγώ θα είμαστε πού χαρούμενοι να συμβεί αυτό».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News