Το μήνυμα του Χάρη πιο δυνατό και με τον Απόλλωνα Πόντου

Ποδόσφαιρο
Το μήνυμα του Χάρη πιο δυνατό και με τον Απόλλωνα Πόντου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «ομιλίτικο» συγκρητικό μήνυμα του Χάρη Κοντοπυράκη, που τρέχει για τον ΟΦΗ ως μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΑΕ, ισχύει ακόμη πιο δυνατά και για τον κυριακάτικο αγώνα του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Πόντου στο "Γεντί Κουλέ". Ο Χανιώτης παράγοντας και φίλαθλος, ζει έντονες στιγμές στο Ηράκλειο, προσπαθώντας με όλες του τις δυνάμεις να βοηθήσει την ομάδα σύμβολο του νησιού.  

Δείτε τη συγκλονιστική εμφάνιση του Χάρη Κοντοπυράκη στην εκπομπή "Μικτή Ζώνη Highligts"

Για τη συμβολή του Χανιώτη φίλου του ΟΦΗ, μίλησε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Δουλουφάκης:

 «Ο Χάρης Κοντοπυράκης, έπαιξε σημαντικό ρόλο να πάει ο κόσμος του ΟΦΗ τόσο μαζικά και συναισθηματικά στο γήπεδο με την αυθεντική εμφάνιση και τα λόγια του στη Μικτή Ζώνη της Κρήτη TV. Συγκινήθηκα που τον είδα και τον άκουγα να μιλάει με τόση αγάπη για τον ΟΦΗ και τόσο συγκρητισμό, αφήνοντας τις δουλειές του και το σπίτι του στα Χανιά για να στρατευτεί στο Ηράκλειο με τη διοικούσα του ΟΦΗ. Αξιος! Θυμήθηκα ότι όταν το 2003, επιχειρούσαμε να συγκροτήσουμε επταμελές παγκρήτιο συμβούλιο στη διοίκηση, ο άνθρωπος αυτός από τα Χανιά που είναι τόσο κοντά στον ΟΦΗ από παλιά, ήταν ο πρώτος στις προτάσεις μας».

Ο Νίκος Δουλουφάκης θυμήθηκε... τον εαυτό του σε ανάλογες εμφανίσεις στην Κρήτη TV, μαζί με τον Μιχάλη Τζιράκη, πάντα σε κρίσιμες στιγμές της κρητικής ομάδας που είχε μεγάλη ανάγκη από την παρουσία του 12ου παίκτη του στις κερκίδες, απευθύνοντας εκκλήσεις στο φίλαθλο κοινό να δώσει παρόν, αγγίζοντας την καρδιά του.

«Ο ΟΦΗ μπορεί να πετύχει τον στόχο του και να επιστρέψει εκεί που ανήκει" τόνισε ο Νίκος Δουλουφάκης, θεωρώντας ότι "πρέπει να σταθούμε όλοι στο πλάι του σε κάθε μάχη. Την Κυριακή με τον Απόλλωνα Πόντου, σε ένα δύσκολο παιγνίδι, το μήνυμα του Χάρη και το σπουδαίο συγκρητικό πνεύμα του, θα κάνει το "Γεντί Κουλέ" κατάμεστο, για τη νίκη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News