default-image

Στο προσκήνιο για τον ΟΦΗ ο Ντίνας

Αθλητισμός
Στο προσκήνιο για τον ΟΦΗ ο Ντίνας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έντονη μεταγραφική δραστηριότητα υπάρχει αυτή την εβδομάδα στον ΟΦΗ. Μετά την εξασφάλιση της φορολογικής ενημερότητας, η Διοικούσα Επιτροπή "έτρεξε" άμεσα τις υποθέσεις που αφορούν την ενίσχυση του ρόστερ. Πάντα κινούμενοι σύμφωνα με τις εισηγήσεις του Νίκου Παπαδόπουλου, οι διοικούντες είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους μετόχους, για τις προσθήκες που είναι αναγκαίες ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Στο προσκήνιο στην παρούσα φάση είναι το όνομα του Θανάση Ντίνα (όχι όμως και μοναδικό), καθώς σύμφωνα με πληροφορίες είναι η περίπτωση που έχει πάρα πολλές πιθανότητες να "κλείσει" θετικά σύντομα. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός περιμένει σήμερα τη λύση της συνεργασίας με τα Τρίκαλα. Οι συζητήσεις με τους Θεσσαλούς έχουν ολοκληρωθεί και "πηγές" αναφέρουν ότι από το μεσημέρι ο Ντίνας θα μπορεί ως ελεύθερος να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του.

Στον ΟΦΗ περιμένουν λοιπόν τις οριστικές εξελίξεις, καθώς πρόκειται για ένα παίκτη που ο Νίκος Παπαδόπουλος θέλει για τη μεσοεπιθετική γραμμή. Εκτιμά ότι μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις, τόσο στις πτέρυγες όσο και πίσω από τον επιθετικό περιοχής. Μάλιστα, όλα δείχνουν ότι είναι για μια προχωρημένη περίπτωση και στο οικονομικό πλαίσιο που μπορεί να κινηθεί η ομάδα του Ηρακλείου.

Υπάρχουν κι άλλες επιλογές με αυτά τα χαρακτηριστικά, που θα... ενεργοποιηθούν αν πάει κάτι στραβά με τον 28χρονο πρώην ποδοσφαιριστή του Πλατανιά και του Παναθηναϊκού.

Βαφέας και Καπετάνος

Από 'κει και πέρα, με τη μεταγραφή του Μαχαίρα να είναι η πρώτη για την περίοδο του Ιανουαρίου, στον ΟΦΗ θα κινηθούν για τουλάχιστον τέσσερις παίκτες ακόμη (ίσως και πέντε). Ο Παπαδόπουλος έχει ιεραρχήσει τις ανάγκες και είναι στο... κυνήγι για κεντρικό αμυντικό, επιτελικό μέσο και δύο ή τρεις επιθετικούς (ακραίους και φορ). Υπό προϋποθέσεις κίνηση μπορεί να γίνει και για ακραίο μπακ.

Για την επίθεση, οι Κρητικοί έχουν κάνει μια πρώτη "κρούση" ενδιαφέροντος στον Παντελή Καπετάνο. Αυτό επιβεβαιώνεται από τον 34χρονο στράικερ, που τόνισε πάντως στη "Νέα Κρήτη" πως πέρα από την αρχική κουβέντα δεν έχει γίνει κάτι άλλο. Η προοπτική του ΟΦΗ τον ενδιαφέρει, ενώ στη λίστα της ομάδας του Ηρακλείου για αυτή τη θέση υπάρχουν κι άλλα ονόματα.

Σε ό,τι αφορά το κέντρο της άμυνας, υπάρχουν συζητήσεις με τον Απόλλωνα Σμύρνης για δανεισμό του 21χρονου Νίκου Βαφέα. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο παίκτη, που έκανε το καλοκαίρι το άλμα στη Σούπερ Λίγκα προερχόμενος από τον Αγροτικό Αστέρα. Μάλιστα, τον γνωρίζει πολύ καλά ο άμεσος συνεργάτης του Παπαδόπουλου, Νίκος Καραμπετάκης, καθώς συνεργάστηκαν στην ομάδα του Ευόσμου. Είναι μια υπόθεση που, αν η αθηναϊκή ομάδα ανάψει το "πράσινο φως", μπορεί να ολοκληρωθεί άμεσα.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Καλιακάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News