Υπέροχος ο ΟΦΗ, υπέροχος κι ο κόσμος του!

Ποδόσφαιρο
Υπέροχος ο ΟΦΗ, υπέροχος κι ο κόσμος του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη χθεσινή αναμέτρηση του ΟΦΗ με τη Δόξα Δράμας, ομάδα και φίλαθλοι έγιναν "ένα". Περισσότεροι από 5 χιλιάδες φίλοι έδωσαν το "παρών" στις εξέδρες του "Γεντί Κουλέ" και δε σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν για την αγαπημένη τους ομάδα.

Η στήριξη προς τους παίκτες ήταν πραγματικά απίστευτη, με συνθήματα και συνεχή ενθάρρυνση. Ακόμη και σε στιγμές που η κόπωση ήταν πιο έντονη, οι ποδοσφαιριστές αντλούσαν ενέργεια από αυτή την υποστήριξη. Έτσι, ήταν λογικό να υπάρξουν και τα... ξεσπάσματα στους πανηγυρισμούς μετά την επίτευξη των τριών τερμάτων, όπως και το παρατεταμένο χειροκρότημα μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έγινε σύνθημα στα χείλη των οργανωμένων φιλάθλων, ζητώντας να μείνει για... πάντα στο τιμόνι της ομάδας. Επίσης, δεν έλειψαν οι προτροπές προς τους μετόχους, για να βρεθεί μια μόνιμη διοικητική λύση, γιατί πραγματικά το αξίζει αυτή η ομάδα.

Στις θύρες των οργανωμένων υπήρχε ένα επίκαιρο πανό που έγραφε: «Η Μακεδονία είναι ελληνική», ενώ, όταν ακούστηκε και το αντίστοιχο σύνθημα, οι περίπου 15 φίλοι της Δόξας Δράμας που βρέθηκαν στη θύρα 6 χειροκρότησαν παρατεταμένα.

* Ο Νίκος Κουσκουνάς ήταν το "κόκκινο πανί" για τους φίλους του ΟΦΗ, καθώς άκουσε τα... εξ αμάξης για τη στάση του απέναντι στην ομάδα και αποδοκιμαζόταν σε κάθε επαφή με την μπάλα. Από την άλλη, ο έμπειρος επιθετικός - όπως και ο Δημήτρης Σιώπης - συνομίλησε με αρκετούς από τους πρώην συμπαίκτες του στα αποδυτήρια.

* Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας πριν τη σέντρα τίμησε τη μνήμη του Ευγένιου Γκέραρντ, αφήνοντας μια ανθοδέσμη στη θέση του στα επίσημα του γηπέδου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News