Γ. Πετράκης: «Σοβαροί στη συνέχεια»

Αθλητισμός
Γ. Πετράκης: «Σοβαροί στη συνέχεια»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην πολύ καλή πορεία που πραγματοποιεί στο πρωτάθλημα της Football League ο ΑΟΧ/Κισσαμικός, αναφέρθηκε ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Πετράκης, ο οποίος μίλησε στη «Ν.Κ.» για τη «νέα εποχή» έπειτα από τη συνένωση των δύο ομάδων.

Παράλληλα, ο ίδιος ανέφερε τα στοιχεία εκείνα που πρέπει να έχει η ομάδα των Χανίων στη συνέχεια του πρωταθλήματος, προκειμένου να πετύχει τους στόχους της, ενώ για το μεταγραφικό σχεδιασμό τόνισε πως κινούνται στην ξένη αγορά για την ενίσχυση των «κυανόλευκων».

«Με βάση το σχεδιασμό του καλοκαιριού, ότι η ομάδα δεν πήρε άδεια για τις μεταγραφές άνω των 23 ετών, συν το μεγάλο αριθμό μεταγραφών ποδοσφαιριστών μικρών σε ηλικία, συν τις διοικητικές εξελίξεις που έφεραν τη συνένωση δύο μεγάλων ομάδων στο Νομό Χανίων, η πορεία μας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα της Football League κρίνεται ικανοποιητική», ήταν η αρχική τοποθέτηση του 29χρονου προπονητή, αναφορικά με τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, ενώ για τη συνέχεια του πρωταθλήματος δήλωσε:

«Κατά τη γνώμη μου είναι περισσότερο ανταγωνιστικό απ' ότι πέρυσι. Υπάρχουν ομάδες που έχουν επενδύσει πολλά χρήματα και ομάδες που έχουν μεγάλη ιστορία στην κατηγορία. Η συνέχεια για μας σίγουρα θα πρέπει να είναι με σοβαρότητα και συγκέντρωση στην καθημερινότητά μας. Ο στόχος μας είναι κάθε Κυριακή και στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν να παρουσιαζόμαστε ανταγωνιστικοί στο γήπεδο. Δε μπορούμε να πούμε για περισσότερα πράγματα, γιατί οι διαφορές είναι πολύ μικρές με όλες τις ομάδες».

Ενώ, για τη μεταγραφική ενίσχυση ο Γιώργος Πετράκης τόνισε πως βρίσκονται στην αναζήτηση ποδοσφαιριστή από την ξένη αγορά. «Είμαστε στη διαδικασία που ψάχνουμε να πάρουμε κάποιον ποδοσφαιριστή. Εμείς και σ' αυτή τη μεταγραφική περίοδο δε μπορούμε να πάρουμε παίκτη άνω των 23 ετών, οπότε κοιτάμε περιπτώσεις που μπορούν να μας βοηθήσουν άμεσα. Θα κινηθούμε μάλλον στην ξένη αγορά».

Για τον κόσμο της ομάδας και κατά πόσο έχει «αγκαλιάσει» αυτή τη συνένωση, ο ικανός τεχνικός ανέφερε : «Οι φίλαθλοι και του ΑΟΧ και του Κισσαμικού έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια και τους ευχαριστούμε γι' αυτό. Είναι μια ευκαιρία για το Χανιώτικο ποδόσφαιρο και βάση της διοικητική σταθερότητα που υπάρχει στην ομάδα είναι μια μεγάλη ευκαιρία ο κόσμος να είναι κοντά σ' αυτήν την υγιή προσπάθεια που γίνεται. Θέλουμε να έχουμε τον κόσμο κοντά μας και χρειαζόμαστε τη βοήθειά τους».

Συνέντευξη: Μάνος Μαρκάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News