default-image

«Θέλει να επιστρέψει στη Μάντσεστερ ο Ρονάλντο»

Αθλητισμός
«Θέλει να επιστρέψει στη Μάντσεστερ ο Ρονάλντο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Φωτιά» στο ρεπορτάζ της Ρεάλ Μαδρίτης βάζει η έγκριτη «Αs», η οποία σύμφωνα με το σημερινό της πρωτοσέλιδο επισημαίνει ότι σούπερ σταρ των «μερένχες», Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε την πόρτα της εξόδου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Πορτογάλος αισθάνεται εξαπατημένος από τις μη εκπληρωθείσες υποσχέσεις του προέδρου της ομάδας Φλορεντίνο Πέρεθ για την ανανέωση του συμβολαίου του και πλέον προτεραιότητά του είναι να επιστρέψει στο «Old Trafford» και την αγαπημένη του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το προσεχές καλοκαίρι. Αυτό άλλωστε, φέρεται να τόνισε σε προσωπικές συζητήσεις με τους συμπαίκτες του.

Την ίδια στιγμή, οι πρωταθλητές Ευρώπης συνεχώς εμπλέκονται σε μεταγραφικά σενάρια που αφορούν είτε τον Μπαπέ το περασμένο καλοκαίρι, είτε τον Νεϊμάρ σε φρέσκα κουλούρια, δείγμα του ότι το γυαλί μάλλον έχει ραγίσει.

Σε κάθε περίπτωση, και το κακό αγωνιστικό πρόσωπο της Ρεάλ οδηγεί τον Ρονάλντο εκτός «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και μένει να αποδειχθεί αν οι εξελίξεις σηματοδοτήσουν την επιστροφή του στους «κόκκινους διάβολους».

Πηγή: sdna.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News