Κοιτάζει τη βελτίωση και το παιχνίδι με το Αιγάλεω

Αθλητισμός
Κοιτάζει τη βελτίωση και το παιχνίδι με το Αιγάλεω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πίσω τους αφήνουν την αναμέτρηση με τον Ερμή Ζωνιανών στον ΠΟΑ και το βλέμμα τους στρέφεται πλέον στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με το Αιγάλεω για τη 13η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Το συγκρότημα του Μανόλη Σουτζή έπειτα από την ήττα στον Ηλυσιακό, έβγαλε αντίδραση και βελτίωση στο κρητικό ντέρμπι με την ομάδα των Ζωνιανών, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό να φέρει τη νίκη.

Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι στη συνολική εικόνα της αναμέτρησης, ωστόσο δεν κατάφεραν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Είχαν την κατοχή, είχαν τις ευκαιρίες, ωστόσο έλειψε η τελική προσπάθεια και ίσως λίγο και η τύχη.

Παρ' όλα αυτά στο στρατόπεδο της ομάδας επικρατεί ηρεμία και πλέον όλοι επικεντρώνονται στην αναμέτρηση με το Αιγάλεω. Σε ένα παιχνίδι που ο Μανόλης Σουτζής θέλει να δει από τους ποδοσφαιριστές του περαιτέρω βελτίωση η οποία βέβαια αν συνδυαστεί και με το θετικό αποτέλεσμα θα είναι το ιδανικό.

Από την πλευρά της ομάδας του Αιγάλεω, οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας συγκατοικώντας με τον Ηρόδοτο και θέλουν να παραμείνουν εκεί, καθώς ο στόχος της ανόδου, έπειτα κι από τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν κάνει, αποτελεί μονόδρομο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News