Ξεκούραση, δουλειά και στο βάθος… Πότσι

Αθλητισμός
Ξεκούραση, δουλειά και στο βάθος… Πότσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο τρίπτυχο αυτό επικεντρώνονται στον Ερμή Ζωνιανών για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους ένα σημαντικό κενό, καθώς την επόμενη βδομάδα έχουν το ρεπό τους και μετά υπάρχει η διακοπή, με τον Δημήτρη Βολονάκη να εστιάζει στη βελτίωση.

Η έλευση του Δημήτρη Βολονάκη στον πάγκο της ομάδας, δείχνει πως έχει δώσει άλλον αέρα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και πέρα από τα θετικά αποτελέσματα, των δύο τελευταίων αγωνιστικών, οι «πράσινοι» φαίνεται πως έχουν βελτιωθεί και στο στυλ παιχνιδιού τους.

Αφήνοντας πίσω το παιχνίδι με τον ΠΟΑ, στον Ερμή θέλουν να ξεκινήσουν την αντεπίθεσή τους στο πρωτάθλημα, προκειμένου να τρέξουν ένα σερί νικών και να φύγουν από τη διακεκαυμένη ζώνη. Οι δύο βδομάδες δουλειάς που έχουν μπροστά τους οι παίκτες του Δημήτρη Βολονάκη θα βοηθήσουν σημαντικά στην επιθετική και αμυντική βελτίωση της ομάδας, ενώ θα μπορέσουν να ενσωματωθούν και τα νέα πρόσωπα που θα έρθουν.

Ο Φαμπρίτσιο Πότσι φαίνεται να βρίσκεται στο στόχαστρο των ανθρώπων της ομάδας και σύμφωνα με πληροφορίες οι πιθανότητες να κάνει τη διαδρομή Ρόδο - Κρήτη είναι αρκετές. Οι δύο πλευρές φέρεται να βρίσκονται το τελευταίο διάστημα σε διαπραγματεύσεις και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται και οι τελικές συζητήσεις.

Αν μη τι άλλο, αυτή θα είναι μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση για τους «πράσινους» στην προσπάθειά τους για παραμονή στην κατηγορία, με τον Πότσι να είναι εκείνος που θα προσφέρει την απαραίτητη ποιότητα που χρειάζεται η ομάδα.

Από κει και πέρα, η υπόθεση του Κέβι Χίσι, φαίνεται πως ατονεί με τις δύο πλευρές να μην τα βρίσκουν και τον ποδοσφαιριστή να αναζητεί, όπως όλα δείχνουν κι αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή, αλλού το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News