default-image

Βετούλας: Είχαμε πρόβλημα στα ριμπάουντ

Μπάσκετ
Βετούλας: Είχαμε πρόβλημα στα ριμπάουντ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην αδυναμία της ομάδας του Ρεθύμνου στα ριμπάουντ , στάθηκε μετά το παιχνίδι με τον Άρη, ο τεχνικός του Νίκος Βετούλας, τονίζοντας ότι το παιχνίδι κρίθηκε στο τρίποντο του Γιαννόπουλου που κέρδισε και το φάουλ.  

«Ήταν ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι, είχε εναλλαγές στο σκορ, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Το πρόβλημα που έχουμε σε όλα τα παιχνίδια, το είχαμε και σήμερα, τα ριμπάουντ. Δώσαμε 15 πόντους στον Άρη από τα επιθετικά ριμπάουντ και δικά μας λάθη. Αν τα βελτιώσουμε θα είμαστε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και για τη νίκη.

Έχουμε βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα, κάναμε τις νίκες που έπρεπε και είναι πολύ σημαντικό ότι σε κάθε παιχνίδι υπάρχουν άλλα παιδιά που βγαίνουν μπροστά και αυτό δείχνει τη δυναμική της ομάδας. Περιμέναμε την αντίδραση του Άρη και λόγω της ήττας στη Ναντέρ και λόγω των ηττών με μεγάλη διαφορά που έκανε σε προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο μεγάλο τρίποντο του Χάρη (Γιαννόπουλου) με το φάουλ. Είχαμε τη δυνατότητα εκεί να φύγουμε δύο πόντους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News