Αθλητισμός

Στα Χανιά ο Κασάλιτσα για τον Πλατανιά

Στα Χανιά για λογαριασμό του Πλατανιά βρίσκεται ο επιθετικός Φίλιπ Κασάλιτσα. Είναι γεννημένος στις 17 Δεκεμβρίου 1989 και είναι 10 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου. Μπορεί να παίξει στα άκρα της επιθετικής γραμμής, αλλά και στην κορυφή.

Στα Χανιά  για λογαριασμό του Πλατανιά βρίσκεται ο επιθετικός Φίλιπ Κασάλιτσα. Είναι γεννημένος στις 17 Δεκεμβρίου 1989 και είναι 10 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου. Μπορεί να παίξει στα άκρα της επιθετικής γραμμής, αλλά και στην κορυφή.

Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Νάπρεντακ της Σερβίας, όπου κατέγραψε 13 συμμετοχές και 1 γκολ. Έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της Σερβίας (Macva Sabac, Beograd, Hajduk Kula, Sloboda Uzice, Ερυθρό Αστέρα), στην Κροατία με την Ίστρα, στη Νότια Κορέα με την Ulsan Hyundai, αλλά και στο Αζερμπαϊτζάν με την Ordabasy Shymkent.

Η μεταγραφή εκτός απροόπτου θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα (15/1). Αν ο Κασάλιστα υπογράψει, θα αποτελέσει την πέμπτη μεταγραφή για την ομάδα των Χανίων μετά τους Ντουαλά, Μαλσά, Κλιάιτς και Πετρόπουλο.

Πηγή: sport24.gr

Σχόλια