Αθλητισμός

Θετικό ξεκίνημα για Φιλιππίδη και Κυριακοπούλου

Ο Κώστας Φιλιππίδης ήταν ο νικητής στο πρώτο μίτινγκ της σειράς Εlite Perche που διεξάγεται στη Γαλλία και ξεκίνησε από την Ορλεάνη.

Ο Κώστας Φιλιππίδης ήταν ο νικητής στο πρώτο μίτινγκ της σειράς Εlite Perche που διεξάγεται στη Γαλλία και ξεκίνησε από την Ορλεάνη.

Ο Έλληνας δευτεραθλητής Ευρώπης στο επί κοντώ το 2017 στον κλειστό στίβο, έκανε καλή αρχή περνώντας το 5.61μ. Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα ξεκίνησε από το 5.35μ. προκειμένου να ζεσταθεί και να βρει ρυθμό.

 Το πέρασε με την πρώτη και συνέχισε με την πρώτη τόσο στο 5.51μ. όσο και στο 5.61μ. Στη συνέχεια ο πήχης ανέβηκε στο 5.71μ. Τα δύο πρώτα άλματα δεν ήταν καλά για τον Φιλιππίδη ενώ στο τρίτο ανέβηκε ψηλά δεν πέρασε καλά το σώμα και έτσι έμεινε στο 5.61μ. που όμως του έδωσε τη νίκη.

Επέστρεψε η Κυριακοπούλου

Στην επανεμφάνιση της μετά από πολύμηνη απουσία λόγω μητρότητας, η Νικόλ Κυριακοπούλου τα πήγε πολύ καλά στον αγώνα του επί κοντώ που έγινε στην Ορλεάνη της Γαλλίας.

Η αθλήτρια του Ανδρέα Τσώνη ξεκίνησε με δύο χαμένες προσπάθειες στο 4.41μ.αλλά μόλις ζεστάθηκε δεν είχε πρόβλημα και πέρασε το ύψος με την τρίτη. Ακολούθησαν δύο καλά άλματα στο 4.51μ. και το 4.60μ.

Στη συνέχεια δεν κατάφερε να περάσει το 4.71μ. (δεν έκανε την τρίτη προσπάθεια) και έμεινε στη δεύτερη θέση καθώς η Γαλλίδα Νινόν Ρομαρίν Γκιγιομ πέρασε το 4.71μ. με την τρίτη.

Πηγή: sportsfeed.gr

Σχόλια