Οριστική διακοπή στο Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο
Οριστική διακοπή στο Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης, ο διαιτητής της αναμέτρησης Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός, Άγγελος Ευαγγέλου αποφάσισε την οριστική διακοπή της αναμέτρησης καθώς ο επιβαρυμένος από τη βροχή αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεπε την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι ήταν να μην ξεκινήσει καν, όμως ο κ. Ευαγγέλου όταν δοκίμασε την ολισθηρότητα της μπάλας στον αγωνιστικό χώρο εκείνη κυλούσε έστω και με δυσκολία.

Έτσι, έδωσε το ΟΚ για την έναρξη της αναμέτρησης προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Παναθηναϊκού που θεωρούσε ότι δεν έπρεπε να ξεκινήσει το ματς.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε, όμως στο 11ο λεπτό διεκόπη καθώς ο κ. Ευαγγέλου διαπίστωσε ότι ήταν αδύνατο να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Πήγε στα αποδυτήρια και μάλιστα ρώτησε τους ποδοσφαιριστές εάν θέλουν να συνεχίσουν να αγωνίζονται. Μετά από αρκετά λεπτά πήρε την οριστική απόφαση το παιχνίδι να διακοπεί οριστικά.

Με βάση τον ΚΑΠ το παιχνίδι θα συνεχιστεί από το 11ο λεπτό αύριο την ώρα που αρχικά είχε οριστεί. Σε περίπτωση που και αύριο ο αγωνιστικός χώρος δεν επιτρέψει τη διεξαγωγή του, τότε θα οριστεί νέα ημερομηνία...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News