Ισοπαλία για το ΝΟΧ, έχασε ο ΟΦΗ

Σπορ
Ισοπαλία για το ΝΟΧ, έχασε ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα από τα χέρια του έχασε το ροζ φύλλο αγώνα ο  Ναυτικός Όμιλος Χανίων στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο παίρνοντας, ωστόσο, το βαθμό της ισοπαλίας στην πρεμιέρα του β' γύρου του πρωταθλήματος της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών.

Οι ομάδα των Χανίων είχε το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ στο 4ο οκτάλεπτο βρέθηκε να προηγείται με 7-5. Ο Πανιώνιος, ωστόσο, με τα γκολ των Κούτσιαλη και Θεοδόση-Παπαλουκά κατάφερε ισοφάρισε σε 7-7 και πήρε πολύτιμο βαθμό.

Για το ΝΟΧ δεν αγωνίστηκαν τα δύο νέα μεταγραφικά του αποκτήματα, οι Ματέι Νάστραν και Κανστάντσιν Αβέρκα καθώς δε βγήκε το δελτίο τους.

Τα 8λεπτα: 2-2, 3-2, 2-1, 0-2

Διαιτητές: Δαμιανάκης / Κουρτίδης

Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Φλώρος, Πολύζος, Παπαδόπουλος, Αγιωργούσης, Πετρόχειλος, Βουλγαράκης 2, Χαριτάκης 3, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης 2, Μαραγκουδάκης, Μαζοκοπάκης, Πολογεώργης, Αποστολάκης, Παπαμανωλιουδάκης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Πρωτονοτάριος, Θεοδόσης-Παπαλουκάς 1, Περόπουλος, Κούτσιαλης 1, Μπρούγιαν, Κουλιεράκης, Καλαϊτζής 2, Φαναριώτογλου, Παπαποστόλου 2, Βέκκος, Μαντής, Δημακόπουλος.

Αναμενόμενη ήττα για τον ΟΦΗ

Ιδιαίτερα ανταγωνιστικός παρουσιάστηκε ο ΟΦΗ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον τρίτο στη βαθμολογία Εθνικό στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου, όμως δεν απέφυγε την ήττα με 7-9.

Η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη προηγήθηκε με 1-0 χάρη στο γκολ του Σιράπογλου, όμως με τρία αναπάντητα γκολ, ο Εθνικός έκλεισε το πρώτο οκτάλεπτο προηγούμενος με 1-3. Ο ΟΦΗ μείωσε σε 2-3, όμως και πάλι οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν για το 2-6. Η κρητική ομάδα δεν εγκατέλειψε την προσπάθειά της και στο φινάλε μείωσε στα δυο γκολ, όμως δεν απείλησε ουσιαστικά τον αντίπαλό της.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-3, 2-2, 2-1.

ΟΦΗ (Μάκης Βολτυράκης): Τσαβολάκης, Παπανικολάου 1, Κόκκινος, Τσικβινίτζε, Βασιλάκης, Γεωργόπουλος, Καλής 3, Πίσσας 2, Λεονταράκης, Κλήμος 1, Γιγουρτάκης, Σιράπογλου, Καβουσάνος, Αλάτσης, Σπυριδάκης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Τζωρτζάτος, Τζώρτζης, Θαλασσινός, Κόχειλας Ν., Χονδροκούκης 3, Παπαγεωργίου, Παπαδόγκωνας 1, Καρούντζος 5, Φώσκολος, Μπεριστιάνος, Ξυλούρης, Σκληρός, Μανθογιάννης, Πρωτοψάλτης, Μπραϊμης.

Διαιτητές: Κουρέτας, Χατζηαναστασίου

Αλυτάρχης: Μανώλης Κουφάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News