Μπήκε ο Νικολακάκης στην ομάδα του Εργοτέλη

Αθλητισμός
Μπήκε ο Νικολακάκης στην ομάδα του Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σημερινή προπόνηση του Εργοτέλη στο βοηθητικό του Παγκρητίου σταδίου πραγματοποιήθηκε με το νέο απόκτημα της ομάδας Μανόλη Νικολακάκη.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο δεξιός οπισθοφύλακας έδειξε ικανοποιημένος για την επιστροφή του στον Εργοτέλη αλλά και αισιόδοξος για την συνέχεια

«Η απόφαση μου να επιστρέψω δεν ήταν δύσκολη. Γνωρίζω πολύ καλά τι επικρατεί στην οικογένεια του Εργοτέλη. Είδα κάποια ματς και μου άρεσε το πλάνο όπως και τα στοιχεία που υπάρχουν στην ομάδα και έτσι όλα αυτά έπαιξαν ρόλο. Γύρισα σε γνώριμα λημέρια και αυτό με βοηθάει ακόμα περισσότερο να μπω πολύ γρήγορα στο κλίμα της ομάδας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να δουλέψουμε να αφομοιώσουμε το πλάνο του προπονητή μας και κυνηγήσουμε αυτό που πρέπει να πάρουμε και αυτό που αξίζει ο Εργοτέλης».

Το γεγονότος ότι  δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο ελέω Αχαρναϊκού, έδωσε την ευκαιρία στον Τάκη Γκώνια να δουλέψει με την ομάδα του σε πιο εντατικό ρυθμό.

 Όσον αφορά τώρα την αναζήτηση αντιπάλου για φιλικό παιχνίδι η προσπάθεια έπεσε στο κενό με αποτέλεσμα όπως όλα δείχνουν να διεξαχθεί την Κυριακή ένα διπλό 45λεπτο οικογενειακό δίτερμα. Για αυριο έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις 11:30 ενω λίγο πριν θα υπάρχει και προβολή βίντεο. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News