Κώττας: Το όπλο μας το «Μελίνα Μερκούρη»

Μπάσκετ
Κώττας: Το όπλο μας το «Μελίνα Μερκούρη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H προετοιμασία του Ρέθυμνο Cretan Kings φτάνει προς το τέλος της, με τους παίκτες να ετοιμάζονται για ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι. Την Κυριακή στις 15.30 θα υποδεχθούν τον Άρη στο "Μελίνα Μερκούρη", στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Basket League, με το ματς να μεταδίδεται τηλεοπτικά από την ΕΡΤ1.

Ο Θωμάς Κώττας μίλησε στο rethymnobc.gr τονίζοντας τη σημαντικότητα της αναμέτρησης, ενώ επεσήμανε τον τρόπο που θα έρθει το θετικό αποτέλεσμα. «Το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Άρη είναι πολύ σημαντικό ούτως ή άλλως μιας και παίζουμε στην έδρα μας. Σε κάθε ματς στο "Μελίνα Μερκούρη" υπάρχει ένα "πρέπει", καθώς αυτό είναι το μεγάλο μας "όπλο" κάθε χρόνο.

Μετά από δύο καλές νίκες θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο "δρόμο". Η αναμέτρηση κατά τη γνώμη μου θα είναι αρκετά δύσκολη με τον Άρη να "κυνηγάει" και εκείνος τους βαθμούς. Παίζει πολύ δυνατή άμυνα και θα πρέπει να αντεπεξέλθουμε για να βρούμε τα πατήματα μας στην επίθεση. Σίγουρα πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξουν τα ριμπάουντ, που αν τα ελέγξουμε θα βρούμε τον τρόπο για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Σχετικά με την ανοδική πορεία της ομάδας ο Έλληνας σέντερ σημείωσε: «Στην αρχή αργήσαμε να βρούμε ρυθμό αλλά πλέον είμαστε σε καλό "φεγγάρι". Έχουμε δέσει περισσότερο σαν σύνολο. Ο καθένας έχει καταλάβει τον ρόλο του και έτσι έχουν έρθει τα θετικά αποτελέσματα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News