default-image

Βετούλας: Δύσκολη η αναμέτρηση με τον Άρη

Μπάσκετ
Βετούλας: Δύσκολη η αναμέτρηση με τον Άρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, οι παίκτες του Ρέθυμνο Cretan Kings προετοιμάζονται για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη, το οποίο θα ξεκινήσει στις 15:30 στο "Μελίνα Μερκούρη" για τη 12η αγωνιστική της Basket League.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Νίκο Βετούλα, είναι σημαντικό, αλλά και δύσκολο.

Όπως τόνισε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, «το επόμενο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για μας, γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί και φυσικά τις καλές εμφανίσεις. Γνωρίζουμε πως η αναμέτρηση αναμένεται πολύ δύσκολη, μιας και ο Άρης στα τελευταία δύο παιχνίδια στην Ελλάδα έχει δείξει βελτίωση όσον αφορά στο σκοράρισμα, ενώ παίζει πολύ δυνατά στο αμυντικό κομμάτι.

 Θεωρώ ότι εμείς είμαστε μια ομάδα που το ριμπάουντ παίζει καθοριστικό ρόλο για την έκβαση κάθε παιχνιδιού μας, ενώ θα πρέπει να μη δώσουμε δεύτερες ευκαιρίες στην αντίπαλη ομάδα. Αν καταφέρουμε και επιβάλουμε το ρυθμό μας, θα έχουμε τις πιθανότητες με το μέρος μας».

Τέλος, σχολιάζοντας τη βελτιωμένη εικόνα της ομάδας του, είπε: «Κρίνοντας από τον τρόπο παιχνιδιού μας, είναι κάποια πράγματα που πρέπει να τα βελτιώσουμε. Πρέπει να είμαστε ικανοί να παίξουμε και έξυπνα κατά τη διάρκεια ενός ματς. Σε σχέση με την αρχή της σεζόν, έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ, αλλά ακόμα χρειάζεται δουλειά. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, να τελειώσει ο α' γύρος για να δούμε τι παραπάνω μπορούμε να κάνουμε στη συνέχεια», κατέληξε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News