Αθλητισμός

Έρχονται βραβεύσεις για τα κρητικά πληρώματα

Την ώρα που τα κρητικά πληρώματα αρχίζουν να ετοιμάζουν σιγά-σιγά τα αυτοκίνητά τους για τη νέα αγωνιστική δράση της σεζόν που αναμένεται με αυξημένο ενδιαφέρον φέτος, έγιναν και επισήμως γνωστές οι βαθμολογίες για το Κύπελλο Ράλι Σπριντ και Αναβάσεων Κρήτης, αλλά και το Κύπελλο GP Tuning που είχε προκηρύξει η ΑΛΑ Χανίων για το 2017.

Την ώρα που τα κρητικά πληρώματα αρχίζουν να ετοιμάζουν σιγά-σιγά τα αυτοκίνητά τους για τη νέα αγωνιστική δράση της σεζόν που αναμένεται με αυξημένο ενδιαφέρον φέτος, έγιναν και επισήμως γνωστές οι βαθμολογίες για το Κύπελλο Ράλι Σπριντ και Αναβάσεων Κρήτης, αλλά και το Κύπελλο GP Tuning που είχε προκηρύξει η ΑΛΑ Χανίων για το 2017.

Όπως φάνηκε από την παρουσία των κρητικών πληρωμάτων κατά την περυσινή σεζόν, το επίπεδο είναι ιδιαίτερα υψηλό και είναι βέβαιο ότι αρκετά πληρώματα θα έχουν και πάλι ανταγωνιστική παρουσία.

Υπενθυμίζουμε την εκπληκτική παρουσία πέρυσι των Αναπολιωτάκη Γιώργου-Θανάση Τσιούκα και Κτιστάκη Δημήτρη και Μάνου (F2), με την κατάκτηση των Πανελλήνιων Κυπέλλων Ασφάλτινων Ράλι.

Είναι γεγονός ότι ο μηχανοκίνητος αθλητισμός σε επίπεδο Ράλι Σπριντ έχει ανέβει επίπεδο τα τελευταία χρόνια . Το "Ακρόπολις" θα είναι ξανά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ενώ επιτέλους το Ράλι Κρήτης θα αποτελέσει μέρος του Πρωταθλήματος Ασφάλτου, αφού στην Ομοσπονδία αναγνώρισαν την αρτιότητα και το αυξημένο ενδιαφέρον του αγώνα, με τον Αθλητικό Όμιλο Κρήτης να παίρνει άριστα στο οργανωτικό κομμάτι! Μάλιστα, θα είναι ο εναρκτήριος αγώνας στις 31 Μαρτίου-1 Απριλίου, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν και βραδινές ειδικές διαδρομές!

Σε ό,τι αφορά τους αγώνες του Κυπέλλου Ράλι Σπριντ Κρήτης, εκτός από το Ράλι Κρήτης θα ακολουθήσουν: στις 5-6 Μαΐου ο αγώνας από την ΑΛΑ Χανίων, στις 29-30 Σεπτεμβρίου από τον ΑΟΚ και στις 17-18 Νοεμβρίου από την ΑΛΑ Χανίων.

Έρχονται οι βραβεύσεις

Το επόμενο διάστημα η Αθλητική Λέσχη Χανίων θα κάνει γνωστή την ημερομηνία των απονομών στους οδηγούς και συνοδηγούς, αλλά και τους επιτυχόντες στο GP Tuning για το 2017.

Στους οδηγούς οι τρεις πρώτοι ανά κατηγορία είναι οι: (2.001 cc και άνω) Γιώργος Αναπολιωτάκης, Στέλιος Μιχαηλάκης και Γιάννης Κακεπάκης. (1.601 cc - 2.000 cc) Δημήτρης Κτιστάκης, Λευτέρης Γομπάκης, Δημήτρης Φραντζεσκάκης. (1.401 cc - 1.600 cc) Γιάννης Νικολιδάκης, Γιάννης Δαμιανάκης, Μιχάλης Ζερβάκης. (Έως 1.400 cc) Γιώργος Ιωαννίδης, Στράτος Σταματάκης, Flex.

Στους συνοδηγούς οι πρώτοι ανά κατηγορία έχουν ως εξής: (2.001 cc και άνω) Νίκος Λιγοψυχάκης, Μιχάλης Χατζηδάκης, Λευτέρης Σαρρής. (1.601 cc - 2.000 cc) Μάνος Κτιστάκης, Φραγκίσκος Κλαριδόπουλος, Στέφανος Γομπάκης. (1.401 cc - 1.600 cc) Μάνος Πετούσης, Κων/νος Χατζάκης, Δημήτρης Δαμιανάκης. (έως 1.400 cc) Γιώργος Γονάκης, Λευτέρης Θεοδωράκης, Χαρίλαος Ορφανάκης.

Αναφορικά με το GP Tuninig: (Επιβατικά έως 1.400 cc) Λευτέρης Σαρρής, Σταμάτης Φουντουλάκης, Νεκτάριος Μακράκης. (Επιβατικά από 1.400 cc έως 1.600 cc ) Γιώργος Κουρασμενάκης, Γιώργος Δελήμπασης, Λευτέρης Σαρρής. (Επιβατικά από 1.601 cc έως 2.000 cc) Λευτέρης Παντελάκης, Μανόλης Γαλανάκης, Δημήτρης Καψαλάκης. (Επιβατικά από 2.001 cc και άνω) Φραγκίσκος Κλαριδόπουλος, Χρήστος Χαλακατεβάκης, Μανόλης Σταυρουλάκης. (Αγωνιστικά από 1.400 cc έως 1.600 cc) Μανόλης Παντελάκης, Γιώργος Περουλάκης, Λεωνίδας Φραγκιαδάκης. (Αγωνιστικά από 1.601 cc έως 2.000 cc) Δημήτρης Φρατζεσκάκης, Φραγκίσκος Κλαριδόπουλος, Γιώργος Φρατζεσκάκης. (Αγωνιστικά από 2.000 cc και άνω) Γιώργος Κουρασμενάκης, Γιάννης Παπαδοκωνσταντάκης, Άρης Τσαγκαράκης.

Ρεπορτάζ: Μαρία Πετρούτσου

Σχόλια