Αθλητισμός

Διαρκείς επαφές με τους μετόχους και οι επείγουσες υποθέσεις

Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ έχει σηκώσει... μανίκια για τα καλά

Η Διοικούσα Επιτροπή, που ανέλαβε καθήκοντα κατόπιν συνεννόησης και το «πράσινο φως» από τους μετόχους, είναι σε «ανοιχτή γραμμή» με αρκετούς από αυτούς.

Άλλωστε, κυρίαρχο θέμα παραμένει το οικονομικό, καθώς για όλα τα «καυτά» ζητήματα απαιτείται ρευστότητα. Τα μέλη του διοικητικού σχήματος βρέθηκαν στο Βαρδινογιάννειο, που είχαν συζήτηση με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ.

Έγινε μια ιεράρχηση για τις υποθέσεις που… καινέ και ενημέρωσαν σχετικά τους μετόχους, αφού απαιτείται άμεση δραστηριοποίηση. Στην πρώτη θέση της λίστας, είναι οι δόσεις σε Πάγκαλο και Όστοϊτς που πρέπει να καταβληθούν σήμερα, μιας και η υπόθεση αυτή έχει τελεσιδικήσει. 20 χιλιάδες ευρώ στο σύνολο, προκειμένου οι δύο πρώην παίκτες του ΟΦΗ να μην έχουν το δικαίωμα να αιτηθούν ποινές για την ομάδα του Ηρακλείου (αφαίρεση βαθμών κτλ). Δεύτερη προτεραιότητα είναι η εξασφάλιση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας, για να μπορούν να γίνουν μεταγραφές και ακολουθούν οι συζητήσεις με τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει, ώστε να αποφευχθούν αν είναι δυνατόν νέες δικαστικές διαμάχες.

Τέλος, όσο θα περνούν οι μέρες, θα απασχολεί όλο και πιο έντονα το θέμα της μόνιμης διοικητικής λύσης. Η περίπτωση Βατσινά απασχόλησε μετά από συγκεκριμένα ραντεβού με μετόχους, χωρίς να υπάρχει κάτι νεότερο, ενώ σε ότι αφορά τον επιχειρηματία, Αντώνη Παπαδάκη πληροφορίες λένε ότι σε συζητήσεις με τους μετόχους, διερευνώντας τις πιθανότητες για «φόρμουλα» συνεργασίας.  

Σχόλια