Παραμένει στη Μάνδρα ο Ολυμπιακός

Αθλητισμός
Παραμένει στη Μάνδρα ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην πολύπαθη Μάνδρα βρέθηκαν για ακόμη μια ημέρα τα συνεργεία του Ολυμπιακού, βοηθώντας την περιοχή μετά τις καταστροφικές πλημμύρες.

Εδώ και 56 ημέρες ο Ολυμπιακός είναι στο πλευρό των κατοίκων της Μάνδρας και βοηθάει με κάθε τρόπο τους πληγέντες, όπως είχε ζητήσει ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

"Στην πολύπαθη Μάνδρα βρέθηκαν για ακόμη μια ημέρα τα συνεργεία του Ολυμπιακού μας.

Εδώ και 56 ημέρες ο Θρύλος είναι στο πλευρό των κατοίκων της περιοχής και βοηθάει με κάθε τρόπο, όπως είχε ζητήσει ο ηγέτης της ομάδας μας, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης.

Έτσι, λοιπόν, σήμερα, συνεχίστηκαν οι καλουπώσεις στην πλατεία στρατηγού Ρόκα, και οι καθαρισμοί στον Δημοτικό Κινηματογράφο, από τους ανθρώπους της ομάδας μας.

Στο μεταξύ, τα χωματουργικά μας μηχανήματα, όπως επίσης και τα φορτηγά μας συνέχισαν τους καθαρισμούς σε δρόμους και πεζοδρόμια που είχαν καλυφθεί από τόνους λάσπης και άλλα φερτά υλικά που παρέσυραν οι ορμητικοί χείμαρροι κατά τη διάρκεια των πλημμυρών που έπληξαν την πόλη της Δυτικής Αττικής.

Τις προσπάθειες συντόνιζαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», κ. Βασίλης Βασιλειάδης, μαζί με στελέχη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Καραϊσκάκη και το Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη, μαζί φυσικά, με τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, κ. Περικλή Ρόκα".

Πηγή: Sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News