Αθλητισμός

Κεραυνοί Τζώρτζογλου: «Καρφωτοί, διορισμένοι, υψηλόμισθοι!»

Την έντονη διαμαρτυρία και αγανάκτησή της για τον οικονομικό στραγγαλισμό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου εκφράζουν ΕΠΣΗ και Τζώρτζογλου

Την έντονη διαμαρτυρία και αγανάκτησή της για τον οικονομικό στραγγαλισμό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, με την επιχορήγηση για το 2018 να είναι μηδενική από την Πολιτεία εκφράζουν με επιστολή τους η ΕΠΣΗ και ο πρόεδρός της, Νίκος Τζώρτζογλου.

Στην επιστολή που κοινοποιείται προς Υφυπουργό Αθλητισμού, ΓΓΑ Αθλητισμού, Βουλευτές Ηρακλείου, ΕΠΟ, Super League, Football League, ΕΠΣ όλης της Ελλάδας υπάρχουν και σαφής αιχμές για το καθεστώς της ΕΠΟ και τους σκανδαλώδεις μισθούς, με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ να αναφέρεται σε «καρφωτούς, διορισμένος, υψηλόμισθους, δεκαχιλιάρηδες!». Αναλυτικά:

"ΠΡΟΣ

Υφυπουργό Αθλητισμού

ΓΓΑ Αθλητισμού

Βουλευτές Ηρακλείου

ΕΠΟ

Super League

Football League

ΕΠΣ όλης της Ελλάδας

Για άλλη μια χρονιά γινόμαστε μάρτυρες μίας τραγελαφικής κατάστασης σχετικά με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τις επιχορηγήσεις από τη Πολιτεία στις αθλητικές Ομοσπονδίες για το 2018.

Όλα τα σπορ λαμβάνουν επιχορηγήσεις και καλώς γίνεται αυτό καθώς όλοι έχουν δικαίωμα στην άθληση. Δυστυχώς όμως και πάλι το ποδόσφαιρο αποτελεί τον φτωχό συγγενή, καθώς η Πολιτεία δεν δίνει ούτε μισό ευρώ! Πλήρης αποκλεισμός από τις επιχορηγήσεις!

Την ώρα που ο ερασιτέχνης παράγοντας «φτύνει αίμα» για να συντηρηθούν τα σωματεία, την ώρα που μισό εκατομμύριο ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές γεμίζουν καθημερινά τα εκατοντάδες γήπεδα στην Ελλάδα, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν έχει την παραμικρή στήριξη από την Πολιτεία.

Ζητάτε ανάπτυξη κύριε υφυπουργέ αλλά δεν κάνετε το παραμικρό γι' αυτό, αφήνοντας το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να μαραζώνει μέρα με την ημέρα.

Την ίδια στιγμή, με τις δικές σας ευλογίες και με κυβερνητικά στελέχη να είναι μεταξύ των εκλεκτών, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επανδρώνεται και χρεώνεται το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με υπαλλήλους «καρφωτούς, διορισμένους, υψηλόμισθους ΔΕΚΑΧΙΛΙΑΡΗΔΕΣ», με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, που κοστίζουν στην ΕΠΟ με μισθούς σκανδαλώδεις, μηνιαίως 7.000 - 10.000 - 14.000 (!!!!!), όταν ο ελληνικός λαός ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας...

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τον συνεχιζόμενο οικονομικό στραγγαλισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Καλεί άπαντες να λάβουν τις ευθύνες τους....

Πιστεύουμε ότι ο νέος Πρόεδρος της ΕΠΟ αλλά και η πλειοψηφία των συμβούλων της νέας διοίκησης, έχουν την αγάπη στον ερασιτέχνη παράγοντα, ότι έχουν ακόμη την θέληση, την ευαισθησία και κυρίως έχουν τον τρόπο για να σταματήσει αυτή η λαίλαπα με τους σκανδαλώδεις μισθούς αλλά και να πιέσουν την Πολιτεία, ούτως ώστε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ο ερασιτέχνης παράγοντας να πάρουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ανάσες και αυτό που τους αναλογεί.

Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΕΠΣΗ

Ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου"

Σχόλια