default-image

Πάει και ο Όγκμποε στη Χάμιλτον – Φεύγει ο Σαρρής!

Ποδόσφαιρο
Πάει και ο Όγκμποε στη Χάμιλτον – Φεύγει ο Σαρρής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τον Βαλάντη Κοζορώνη και ο Μάριος Όγκμποε θα αγωνιστεί στην Σκωτία αλλά αποχωρεί από την ομάδα ο Γιώργος Σαρρής.

Άλλος για Σκωτία; Τι γίνεται ρε παιδιά με αυτή τη Σκωτία και αυτή τη Χάμιλτον. Απλούστατα όταν ένας μάνατζερ έχει καλή επαφή με μια ομάδα και αυτός ο μάνατζερ εκπροσωπεί ή συνεργάζεται με πολλές ελληνικές ομάδες, ε, τότε είναι φυσικό να γίνει η ομάδα ελληνική παροικία!

Μερικές φορές όμως γίνονται και στραβές! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: Ποδοσφαιριστής της Χάμιλτον είναι κι επίσημα από χθες ο Χρυσοβαλάντης Κοζορώνης (ανδρώθηκε στον Εργοτέλη) ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Σκωτίας και ανακοινώθηκε από το σύλλογο.

Ο 25χρονος μέσος, ο οποίος είχε λύσει τη συνεργασία του με τον ΠΑΣ Γιάννινα (τον είχε πάρει στον ΠΑΣ ο Πετράκης), αγωνίστηκε στην τρέχουσα περίοδο στην Ελλάδα σε 11 αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο, πριν μείνει ελεύθερος από τους Ηπειρώτες.

Στη Χάμιλτον ο Κοζορώνης θα βρει τον Γιάννη Σκόνδρα, θα βρει τον Όγκμποε (εκεί πάει ο πρώην του ΟΦΗ)... αλλά δε θα βρει (για πολύ) και τον κολλητό του τον Σαρρή (ήταν συμπαίκτες στον Εργοτέλη). Ο έμπειρος πια κεντρικός αμυντικός κατηγορήθηκε από τη διοίκηση της ομάδας για την λογομαχία που είχε με αντίπαλο- στο πλαίσιο αγώνα, εντελώς άδικα και ουσιαστικά είναι "ξένο σώμα"!

Μάλιστα αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και ετοιμάζει βαλίτσες μέχρι τον Φλεβάρη, με την Τουρκία να είναι πιθανός προορισμός αφού ο Σαρρής δε θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα...

Ρεπορτάζ: Γιώργος Μιμίκος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News