Αθλητισμός

Μαχαιρώθηκε οπαδός στην Αθήνα!

Η οπαδική βία έκανε για άλλη μια φορά την εμφάνισή της, καθώς μαχαιρώθηκε στην Αθήνα ένας 28χρονος που φορούσε μπλούζα της ομάδας του Παναθηναϊκού

Η οπαδική βία έκανε για άλλη μια φορά την εμφάνισή της, καθώς μαχαιρώθηκε στην Αθήνα ένας 28χρονος που φορούσε μπλούζα της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Ο άτυχος οπαδός σταμάτησε χθες στις 10 το βράδυ με το αυτοκίνητό του έξω από τα «Everest» στο Γαλάτσι, στη συμβολή των οδών Βεΐκου και Γαλατσίου και μπήκε μέσα για να πάρει κάτι για φαγητό.

Ξαφνικά, μία ομάδα νεαρών τον είδαν και κατευθείαν εισέβαλαν μέσα στο κατάστημα όπου συνεπλάκησαν μαζί του. Μάλιστα ένας από αυτούς τράβηξε ένα μαχαίρι και τον τραυμάτισε χαμηλά στην κοιλιά, σωριάζοντάς τον αιμόφυρτο στο πάτωμα.

Αμέσως μετά βγήκαν έξω και προκάλεσαν φθορές στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του, ενώ μέχρι να φτάσει η Αστυνομία, που στο μεταξύ είχε κληθεί, οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν.

Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται χωρίς να αντιμετωπίζει κίνδυνο. Έρευνα για αυτό το νέο κρούσμα τυφλής βίας διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

Σχόλια