default-image

Μένει Άρσεναλ ο Μαυροπάνος

Ποδόσφαιρο
Μένει Άρσεναλ ο Μαυροπάνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μόνο τυχαίο δεν ήταν το γεγονός της συμμετοχής του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου στην αποστολή της Άρσεναλ στον αγώνα με την Τσέλσι για τα ημιτελικά του League Cup.

Μπορεί ο δανεισμός του να εθεωρείτο δεδομένος όταν υπέγραψε στην Άρσεναλ, όμως ο Έλληνας αμυντικός έχει αλλάξει άρδην τα δεδομένα και θα μείνει στους "κανονιέρηδες" μέχρι τον Μάιο, διότι έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση στον Αρσέν Βενγκέρ στις προπονήσεις, όπως ανέφερε ο Αλσατός προπονητής.

Μετά τον αγώνα με την Τσέλσι, ο Βενγκέρ αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον πρώην αμυντικό του ΠΑΣ Γιάννινα και είπε πως θα τον κρατήσει στην ομάδα για να τον τσεκάρει περισσότερο και να δουλέψει μαζί του. Αν μη τι άλλο, αυτή είναι μια πρώτη νίκη για τον Μαυροπάνο, ο οποίος καλείται να βγάλει ασπροπρόσωπο τον προπονητή του.

"Προσωπικά, θέλω να τον κρατήσω μέχρι τον Μάιο. Τα πρώτα σημάδια είναι τόσο ενθαρρυντικά, οπότε θα τον κρατήσουμε ως το τέλος της σεζόν", είπε ο Βενγκέρ για τον Μαυροπάνο και αν μη τι άλλο αυτό ήταν το καλύτερο δώρο για το νεαρό αμυντικό.

Οι Κοσιελνί, Μονρεάλ, Κολάσινατς είναι τραυματίες και αυτό ίσως δώσει την δυνατότητα στον Μαυροπάνο να αγωνιστεί νωρίτερα σε σχέση με αυτό που και ο ίδιος θα περίμενε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News