Αθλητισμός

Ταμπουρατζής στο Ατσαλένιο, Κασσελάκης στην Ιεράπετρα

Τους διαιτητές που θα «σφυρίξουν» τις αναμετρήσεις της 12ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής όρισε η ΚΕΔ, με τον Χρήστο Κασσελάκη να είναι αυτός που θα διευθύνει την αναμέτρηση στην Ιεράπετρα ανάμεσα στον ΟΦΙ και τον πρωτοπόρο Ηρόδοτο.

Τους διαιτητές που θα «σφυρίξουν» τις αναμετρήσεις της 12ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής όρισε η ΚΕΔ, με τον Χρήστο Κασσελάκη να είναι αυτός που θα διευθύνει την αναμέτρηση στην Ιεράπετρα ανάμεσα στον ΟΦΙ και τον πρωτοπόρο Ηρόδοτο.

Στο παιχνίδι του Ατσαλένιου και στο άλλο κρητικό ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΟΑ και τον Ερμή Ζωνιανών, διαιτητής θα είναι ο Μιχάλης Ταμπουρατζής με βοηθούς τους Καφεσάκη και Φραγκιαδάκη, ενώ τέταρτος θα είναι ο Δημοσθένης Δεδότσης.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις και συγκεκριμένα σ' αυτή του Φωστήρα με το Αιγάλεω ο Σταύρος Δημητρόπουλος ορίστηκε να είναι εκείνος που θα τη διευθύνει με βοηθούς τους Αλέξανδρο Βαλκάνο και Χρήστο Πλάκα.

Ο Γιώργος Πατεμτζής με βοηθούς τους Ντζουροπάνο και Χαντζίκο θα «σφυρίξουν» το παιχνίδι Κηφισιά - Παλαιόχωρα, ενώ στα Λιβάδια και τον αγώνα ΑΕ Μυλοποτάμου - Άγιος Ιερόθεος θα διευθύνει ο Ανδρέας Βλάχος με βοηθούς τους Δασκαλάκη και Παπαδάκη.

Αναλυτικά οι διαιτητές και το πρόγραμμα:

ΟΦΙ - Ηρόδοτος (γηπ. Ιεράπετρας): Κασσελάκης, (Μαρνέζος, Κομισοπούλου, 4ος Χατζημπερκιάρης).

ΠΟΑ - Ερμής Ζωνιανών (γηπ. Ατσαλένιου): Ταμπουρατζής, (Καφεσάκης, Φραγκιαδάκης, 4ος Δεδότσης).

Φωστήρας - Αιγάλεω (γήπ. Ταύρου): Δημητρόπουλος, (Βαλκάνος, Πλάκας, 4ος Μοιραδωράκης).

Κηφισιά - Παλαιόχωρα (γήπ. Ι. Ζηρίνης): Πατεμτζής, Ντζουροπάνος, Χαντζίκος, 4ος Κατσαδήμας).

ΑΕ Μυλοποτάμου - Άγιος Ιερόθεος (γήπ. Λιβαδιών): Βλάχος, (Δασκαλάκης, Παπαδάκης, 4ος Βασσάλος).

Σχόλια