Αθλητισμός

Ανακοινώθηκαν Τσέλιος και Νικολακάκης

Ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη με κάθε επισημότητα είναι ο Ηλίας Τσέλιος και ο Μανώλης Νικολακάκης, οι οποίοι ανακοινώθηκαν από τους "¨κιτρινόμαυρους".

Ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη με κάθε επισημότητα είναι ο Ηλίας Τσέλιος και ο Μανώλης Νικολακάκης, οι οποίοι ανακοινώθηκαν από τους "κιτρινόμαυρους".

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Η ΠΑΕ Εργοτέλης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη 2 νέων ποδοσφαιριστών στις τάξεις της ομάδας, τον Ηλία Τσελιο και τον Μανόλη Νικολακάκη.

Ο Τσέλιος γεννηθείς  6 Οκτωβρίου 1997 αποκτήθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΚ υπό την μορφή δανεισμού έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός έφτασε σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο και ενσωματώθηκε αμέσως με την νέα του ομάδα λαμβάνοντας μέρος κανονικά στην προπόνηση.

« Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Εργοτέλη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Ξέρω ότι γίνεται μία πολύ σοβαρή δουλειά σε όλα τα επίπεδα και είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να πάρει αυτό που της αξίζει. Έχω δει παιχνίδια του Εργοτέλη και θεωρώ ότι η βαθμολογική θέση που κατέχει δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Θα κάνω ότι μπορώ προκειμένου να επιτευχτεί ο στόχος για μια καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα» ανέφερε χαρακτηριστικά στις πρώτες του δηλώσεις ο Ηλίας Τσέλιος.

Σχόλια